Huren CoolTower, Flexwoningen, Wildenburg, Prinsendock, Expat Mortgage, Dag van de Bouw
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Slimme huizenzoekers kijken eerst op woneninrotterdam.nl.
Online lezen
 | Afmelden
Wonen in Rotterdam
Kijken op de bouwplaats van jouw toekomstige huis? Check Dag van de Bouw - 17 juni.
Op zaterdag 17 juni 2023 vindt voor de zestiende keer de Dag van de Bouw plaats. Op die dag kunnen bezoekers een kijkje nemen op de bouwplaatsen van allerlei projecten in Nederland. Ook in Rotterdam zijn verschillende bouw- en infrabedrijven die hun bouwplaats openen voor het publiek.
Lees meer
Appartementen te huur in CoolTower
Wonen in de moderne 150 meter hoge witte CoolTower met uitzicht op de stad, de haven of het Museumpark? De 53 appartementen in de eerste zes verdiepingen worden nu te huur aangeboden.
Lees meer
Huren in de groene omgeving van Zuidwijk 
Langs de Wildenburg, Keyenburg en Denenburg worden drie woonblokken met in totaal 110 sociale huurwoningen gebouwd. Oplevering najaar 2024.
Lees meer
Luxe huur appartementen in oud kantoorpand
Aan de mooie en historische ‘s-Gravenweg komen 65 luxe huurappartementen. Het gebouw krijgt o.a. een eigen gym en een gemeenschappelijk ruimte voor studie, werk en ontmoeting
Lees meer
Jouw (toekomstige) tuin vergroenen? Check subsidie en Tegeltaxi.
Een groene tuin is goed voor de biodiversiteit, geeft minder wateroverlast, zorgt voor meer koelte in de tuin en maakt de tuin aangenaam om in te verblijven en naar te kijken. Gemeente Rotterdam moedigt haar inwoners aan de tuin te vergroenen en biedt hiervoor subsidie aan. Overbodige tegels? Die haalt de Tegeltaxi op.
Lees meer
StartR biedt flexibele woningen voor (her)starters
Met StartR wil Rotterdam de komende jaren ruimte bieden voor circa 700 flexwoningen. Dit zijn vooral sociale huurwoningen. Waar komen ze, wanneer en voor wie?
Lees meer
Rabo Smart Builds werkt aan meer woningen
De prijzen zijn hoog en het aanbod laag. Zeker in de vrije huursector. Rabobank wil een van de oplossingen bieden met Rabo SmartBuilds. Wat is het en wat kan het jou opleveren?
Lees meer
Je kan weer het dak op tijdens de Rotterdamse Dakendagen 1-4 juni.
Platte daken bieden nog onbenutte ruimte in de stad. Tijdens de Rotterdamse Dakendagen kun je meer dan 60 verschillende daken op. Ter inspiratie voor jezelf én voor jouw VvE. Op zaterdag 3 juni wordt er een workshop georganiseerd door VvE010 samen met Rooftop Revolution: realiseer je droomdak!
Lees meer
Unieke kans: er is een Dijkwoning vrij
Wonen op een toffe en centrale plek in de groenste omgeving op Zuid met echt alle voorzieningen om de hoek? Er zijn nog enkele woningen beschikbaar in KOER + een  Dijkwoning met 4 woonlagen.
Lees meer
Presentatie eerste ontwerp De Kaai
Het voormalige Unileverterrein op de kop van Feijenoord verandert in een woon, werk en beleefplek. Op 31 mei wordt het eerste ontwerp voor De Kaai gepresenteerd!
Lees meer
Buying a house in The Netherlands as an expat. What about the mortgage?
Being an expat in The Netherlands does have its challenges. A foreign language, unfamiliar territory, different laws and another culture with strange habits. Let alone if you want to buy a house as an expat and apply for a mortgage!
Read more
Volg alles over wonen in Rotterdam
Facebook   Twitter   Twitter
Rotterdam. make it happen
© 2023 Gemeente Rotterdam