Het is crisis in de jeugdzorg en we hebben doeners en durvers nodig om het op te lossen. Want we gaan het helemaal anders doen. Bij ons nieuwe Team Acuut Jong geven we jou de touwtjes in handen.
 
We gaan met ons team naar de jongeren zelf toe, om bij hen thuis mét henzelf en hun naasten te werken. Om erger te voorkomen. 
En zijn er belemmeringen, dan zullen we die zoveel mogelijk voor je weghalen. Want we willen dat je je vrij voelt om het beste te geven wat je in je hebt. Zelfsturend. Zodat je in kritieke situaties acuut kunt handelen. Snel kunt schakelen als de situatie erom vraagt. We geven je de ruimte voor creatieve oplossingen. Zelfstandig, maar met een effectief en daadkrachtig team achter je.
 
Spreekt dit je aan? Dan hebben we een droombaan voor je, in een droomteam. Je kunt morgen beginnen!De Sollicitatietaxi
In een crisis is er geen tijd voor ellenlange sollicitatieprocessen. Om te bewijzen dat we het echt anders gaan doen, maken we alles wat ingewikkeld is eenvoudig. Onze eerste belofte is dat jij niet naar ons hoeft te komen voor een gesprek: wij komen naar jou. Als je contact met ons opneemt, stappen we in onze Sollicitatietaxi en rijden we naar de door jou gewenste locatie. Dat scheelt tijd en zorgt voor acute snelheid. Onze tweede belofte is dat niet wij bepalen of je geschikt bent, maar dat jij bepaalt of je past bij onze organisatie en in het team. Een open en eerlijk, vrijblijvend, gesprek op de bankjes van onze prachtige Sollicitatietaxi. Natuurlijk zorgen we dan ook voor een verfrissend drankje en een lekker koekje bij de koffie of de thee.
 
Spreekt dit je aan, wil jij samen met nieuwe collega’s bouwen aan een effectief en daadkrachtig team voor de jeugd? Denk je dat je de juiste opleiding en eventueel ervaring hiervoor hebt, en heb je het lef om dit avontuur aan te gaan? Pak dan nu je telefoon en bel met onze recruiter Merel Stuijfzand via 06 83 00 17 74 (ma-do). Dan maken we gelijk een afspraak. Whatsappen vinden we ook prima!
 
Wil je snel meer informatie over het Team Acuut Jong dan kan je bellen met manager algemene zaken Marleen de Jong via 06 52 65 98 43. 

Voor ons nieuwe team, werkzaam in Leiden, Alphen aan den Rijn en de Bollenstreek, nodigen wij heel graag Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundigen en Verpleegkundig Specialisten uit. Daarnaast zijn we ook op zoek naar een Kinder- en Jeugdpsychiater en een Psychiatrisch Verpleegkundige.
  
Een kinder- en jeugdpsychiater   
Een basispsycholoog
Een verpleegkundig specialist
Een sociaal psychiatrisch verpleegkundige
Een arts-assistant

Interesse? Je kunt je ook aanmelden met het formulier hieronder.
 *
 *
 *
 *
06-12345678
 *
naam@bedrijf.nl
GGZ Rivierduinen
tel:     071 890 88 88
mail:  communicatie@rivierduinen.nl
Volg ons:
Facebook   Twitter   Youtube   Linkedin   Instagram