Start verkoop KOER, Bernini, Bay House - Hofwoningen in Kralingen, studentenstudio's in Vitro en seniorvriendelijke wijken
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Slimme huizenzoekers kijken eerst op woneninrotterdam.nl.
Online lezen
 | Afmelden
Wonen in Rotterdam
Studeren in alle rust vanuit jouw studio aan de Glashaven.
Studeren in Rotterdam doe je toch het liefst vanuit je eigen woonruimte! Met een studio in Vitro zit je op een topplek in hartje Rotterdam. Of je nu op uitwisseling komt of je een volledige studie volgt, je zit gebakken in één van de 87 gloednieuwe studio‚Äôs.
Lees meer
Hofwoningen aan het Kralingse Bos
De verkoop van de 17 Hofwoningen in 't Nieuw Kralings Hofje is ondertussen gestart. Rond een groene binnenplaats met waterput, in de buurt van bos en plas.
Lees meer
Iconisch wonen aan de Prinsenplas
De verkoop van de 72 appartementen in Bernini start zaterdag 26 maart. Mooi gelegen met een royale lobby, goed bereikbaar en alles in de buurt.
Lees meer
Luxe woningen met imposante entree
Wonen op Katendrecht met uitzicht op de Rijnhaven? Je kunt je nog tot zondag 27 maart 23:00 uur inschrijven voor de 88 appartementen van Fase 2.
Lees meer
Denk en bouw mee aan seniorvriendelijke wijken.
In 2035 zal 20% van de Rotterdammers 65+ zijn. Dat betekent dat we toegankelijke en veilige woningen en woonomgevingen nodig hebben met passende voorzieningen. Jouw hulp als bewoner, ontwikkelaar, architect of sociaal ondernemer is daarbij nodig.
Lees meer
Een mix van woningen op Zuid
Op zaterdag 9 april 2022 van 11:00 tot 13:00 uur is er speciaal voor alle belangstellenden een inloopmiddag op de toekomstige locatie van KOER.
Lees meer
Kort of lang huren in hartje stad
Er komen 80 moderne en gemeubileerde appartementen in de Boezem met alle nodige voorzieningen voor jouw verblijf. Verwachte oplevering juli 2022.
Lees meer
Wonen aan de oevers van de Schie
In Overschie wordt gebouwd aan twee woontorens met 76 huurappartementen in een glooiend landschap met duurzame wateropvang en beplanting.
Lees meer
Volg alles over wonen in Rotterdam
Facebook   Twitter   Twitter
Rotterdam. make it happen
© 2022 Gemeente Rotterdam