Het laatste woningaanbod en de nieuwste innovaties voor jou op een rijtje.
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Slimme huizenzoekers kijken eerst op woneninrotterdam.nl.
Online lezen | Afmelden
Wonen in Rotterdam
Wilgenplantsoen: een samenbouwproject voor wonen op maat met elkaar
Bij het CPO (collectief Particulier Opdrachtgeverschap) bepaal je zelf hoe je wilt wonen en deel je het maakproces samen met je nieuwe buren. Er wordt geen winst gemaakt, omdat er geen projectontwikkelaar deelneemt. Het project bestaat uit 11 woningen rondom een opgetilde binnentuin met daaronder een stallingsgarage.
Ook samen bouwen? Lees meer!
Zaterdag 20 april start de verkoop van appartementen in The Caland
De bouw van luxe studio's en appartementen in het historische Scheepvaartkwartier is al in volle gang. Oplevering wordt in het 3e kwartaal 2024 verwacht. Nieuwsgierig? Kom zaterdag 20 april tussen 14:00 - 16:30 uur kijken op het Verkoopevent voor een eerste indruk.
Lees meer!
Inloopdagen Rijnhavenpark
Op het nieuwe land dat in de Rijnhaven ontstaat komen straks het Rijnhavenpark, een strand en zo'n 3.000 woningen. De woningen bestaan voor de helft uit huurwoningen in het sociale en middensegment. Het ontwerp voor het Rijnhavenpark is bijna klaar. Dit is de laatste kans om jouw opmerkingen en suggesties te delen!
Inloopdagen Rijnhavenpark 
25 en 26 april 2024
14:00 - 21:00 uur
Rijnhavenkeet, deze staat naast het Nieuwe Luxor Theater
Lees meer
Tips voor studenten die (willen) huren
Rotterdam is een populaire plek om te studeren én om te wonen. Misschien heb jij wel een plekje op het oog. Maar waar moet je eigenlijk op letten als je gaat huren?
Lees tips voor huren 
Aftermovie Woonbeurs Rotterdam
Woonbeurs gemist? Geen nood. Je kunt altijd een kijkje nemen op onze nieuwbouwkaart. Hier vind je een overzicht met alle nieuwbouwprojecten in gemeente Rotterdam.
Ga naar de nieuwbouwkaart 
Vooraankondiging: Openbare Tenders
De gemeente Rotterdam verkoopt een kavel aan de Groningerstraat t.b.v. de ontwikkeling en realisatie van 12 tot 15 appartementen boven een winkelplint op de begane grond. De locatie ligt in Rotterdam Zuid, in de wijk Hillesluis aan de Beijerlandselaan.
Lees meer
Bouwplannen? Hier vind je meer informatie om te starten met jouw woningbouwinitiatief.
Bouwplannen? Lees meer.
Volg alles over wonen in Rotterdam
Facebook   Twitter   Twitter
Rotterdam. make it happen
© 2024 Gemeente Rotterdam