Romeynshof, De Kaai, Ondernemen en hypotheek, Moodz, veranderingen 2023
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Slimme huizenzoekers kijken eerst op woneninrotterdam.nl.
Online lezen
 | Afmelden
Wonen in Rotterdam
Wat verandert er in 2023 op de huizenmarkt?
Ook dit jaar verandert er weer van alles op de huizenmarkt. Wij hebben de belangrijkste veranderingen voor je op een rij gezet, zodat je weet waar je dit jaar rekening mee moet houden!
Lees meer
Energieneutrale stadswoningen en appartementen in Ommoord.
Metrohalte Romeynshof en het gebied daaromheen veranderen de komende jaren in een fijn en groen gebied om te wonen en te werken. Naast de huidige en nieuwe voorzieningen, komen er ook circa 200 energieneutrale huur- en koopwoningen voor jong en oud(er).
Lees meer
De uitdaging voor twee ondernemers was de hypotheek voor hun klushuis.
Toen Daniël en Graciëlla een paar jaar geleden op zoek gingen naar een koopwoning, hadden ze niet verwacht dat ze uiteindelijk bij een echt klushuis uit zouden komen. Een uitdaging werd het afsluiten van een passende hypotheek.
Lees meer
Binnenkort start de verhuur van appartementen aan de Schie.
Aan de Delfshavensche Schie in Overschie komen twee woontorens met 76 huurappartementen. De woontorens komen in een groen landschap te liggen aan de oevers van het water, ter hoogte van de Spaansebrug. De verhuur van de appartementen start binnenkort.
Lees meer
Kom kijken bij KOER; energiezuinige woningen in een groene omgeving.
KOER op Zuid krijgt een mix van appartementen, herenhuizen en woningen. Ook komen er 90 huurwoningen. In fase 1 zijn nog maar een aantal koopwoningen beschikbaar. Nieuwsgierig? Bezoek het informatiecentrum tijdens een van de inloopdagen.
Lees meer
Wonen en werken op een unieke plek aan de Maas in Feijenoord.
Het voormalige terrein van Unilever verandert de komende jaren in een woon-, werk- en beleefplek aan de Maas: De Kaai. Met ongeveer 1.000 woningen, gezellige straatjes, cafeetjes, sportfaciliteiten en wandel- en fietspaden voor een betere bereikbaarheid en verbinding.
Lees meer
Volg alles over wonen in Rotterdam
Facebook   Twitter   Twitter
Rotterdam. make it happen
© 2023 Gemeente Rotterdam