Tuinbuurt Vrijlandt, Salix, TROTZ, Welschen 2, Vlietpark, LTA, Nieuw Kralingen, Stampioenstraat
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Slimme huizenzoekers kijken eerst op woneninrotterdam.nl.
Online lezen
 | Afmelden
Wonen in Rotterdam
Nieuw: kaart met aanbod nieuwbouwwoningen.
We houden je graag op de hoogte van de laatste woonontwikkelingen en het actuele woonaanbod. Een handige kaart met alle nieuwbouwprojecten in Rotterdam, waarvan de woningen in de verhuur of verkoop zijn of gaan komen, mag dan ook niet ontbreken.
Bekijk de kaart met alle projecten
Duurzaam, groen en kindvriendelijk
In Tuinbuurt Vrijlandt woon je in een karakteristiek tuindorp van de 21e eeuw gelegen aan of bij het water in Lombardijen. Er zijn nog enkele woningen beschikbaar.
Lees meer
Informatiecentrum KOER is open
Kom op 30 juli of 3, 13 of 17 augustus naar het informatiecentrum aan de Laan op Zuid. Er is een maquette en de makelaars beantwoorden al jouw vragen.
Lees meer
Zeven huishoudens bouwden hun eigen toekomst in Feijenoord.
Eindelijk was het zover: de oplevering van de zelfbouw woningen op de Stampioenstraat in de wijk Feijenoord. De bewoners zijn daar bijna allemaal ingetrokken, ieder in hun unieke woning. Geen enkele plattegrond is hetzelfde.
Lees meer
TROTZe bewoner van ZOHO in Noord?
Werken, terrasje pakken, gezellig uit eten, genieten van jazz, jeu de boulen, genieten van Hofbogenpark. Woningen TROTZ staan online. Verkoop start eind 2022.
Lees meer
Stijlvol wonen in een groene omgeving
74 huurwoningen met privé buitenruimte voor starters, gezinnen en senioren in Schiebroek. Inschrijving start naar verwachting in september en de oplevering is medio 2023.
Lees meer
Prijswinnende verbouwing in Overschie
Acht portiekflats worden omgebouwd tot 285 moderne huurwoningen die voldoen aan de eisen van deze tijd. De verbouwing gebeurt in fases.
Lees meer
De meeste ouderen willen langer zelfstandig thuis blijven wonen.
In 2035 is een vijfde van de Rotterdammers 65 jaar of ouder. En zij willen het liefst zelfstandig thuis blijven wonen. In de eigen woning met de nodige aanpassingen, of verhuizen naar een toekomstbestendige woning. Dat betekent dat er meer passend woonaanbod moet komen. Het Langer Thuis Akkoord, een samenwerking van ruim 40 partijen, zet zich hiervoor in.
Lees meer
Volg alles over wonen in Rotterdam
Facebook   Twitter   Twitter
Rotterdam. make it happen
© 2022 Gemeente Rotterdam