Feyenoord City - studentenwoningen - vrije sector huurwoningen Alexander - Seniorenmakelaar
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Slimme huizenzoekers kijken eerst op woneninrotterdam.nl.
Online lezen
 | Afmelden
Wonen in Rotterdam
Maak kennis met Feyenoord City: het Rotterdam van morgen.
Er komen in Feyenoord City zo'n 3.700 huur- en koopwoningen, in iedere prijsklasse. Aan het water, een getijdenpark waar onthaasten vanzelf gaat en levendige pleinen. Aangevuld met een diversiteit aan winkels, horeca uit alle windstreken en een bioscoop.
Lees meer
Studeren en hartje centrum wonen?
Binnenkort worden er twee woontorens met 231 gestoffeerde en gemeubileerde studentenwoningen opgeleverd. Met gedeelde dakterrassen en horeca op de begane grond aan de Westewagenstraat.
Lees meer
Gezellig huren in Prinsenland
Aan het Bramanteplein komt een kleinschalig 7-laags gebouw met 24 appartementen van 70-72m2 en een royaal balkon. De indicatieve kale huurprijs bedraagt € 975 per maand
Lees meer
Kantoor wordt woongebouw met 169 huurwoningen
Prins Alexander wordt de komende jaren groener, levendiger én er komen woningen. Zo wordt kantoorgebouw De Ster omgebouwd naar vrije sector woningen.
Lees meer
Als je iets heel graag wilt moet je er soms voor knokken.
Met de hulp van de Seniorenmakelaar blijft mevrouw Kerk-Meilise in haar geliefde Crooswijk wonen. Al 42 jaar woont ze in Crooswijk. "Echt mijn wijk, ik wil hier nooit meer weg." Daarom is het zo fijn dat ze nu een kleinere woning op de begane grond heeft, in hetzelfde portiek als haar oude huis.
Lees meer
Volg alles over wonen in Rotterdam
Facebook   Twitter   Twitter
Rotterdam. make it happen
© 2022 Gemeente Rotterdam