Start verkoop De Wielewaal, Vrijlandt, KOER, Reijsendaal + Tarwewijk, seniorenmakelaar, duurzaam verbouwen
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Slimme huizenzoekers kijken eerst op woneninrotterdam.nl
Online lezen
 | Afmelden
Wonen in Rotterdam
Een huis klaar voor de toekomst: met die wens zijn Bodil en Wouter gestart met een flinke verbouwing.
Isoleren, zorgen voor duurzame energie, hergebruiken zoveel mogelijk materialen of kiezen voor milieuvriendelijke alternatieven. Welke stappen hebben ze precies genomen en waar lopen ze tegenaan? Oh, en ze geven ook nog wat tips over leningen en subsidies voor duurzaam (ver)bouwen ;-)
Lees meer
Volgende fase De Wielewaal 12 april
Aan de rand van het Zuiderpark komen Klimroos en Hortensia woningen met uitzonderlijk diepe tuinen en woningen van het type Sering die levensloopbestendig zijn.
Lees meer
Verkoop laatste fase Tuinbuurt Vrijlandt
Wonen in een karakteristiek tuindorp van de 21e eeuw in een duurzame woning bij het water? Dinsdag 14 april start de verkoop van de laatste woningen in Lombardijen.
Lees meer
Inloopmiddag KOER zaterdag 9 april
Wonen op een fantastische plek in Feijenoord met alle voorzieningen dichtbij? Meld je dan aan voor de inloopmiddag.
Lees meer
Verkoop Reijsendaal fase 2 start 9 april
Een nieuwbouwproject met energiezuinige woningen aan de noordrand van Park 16Hoven. Geschakelde villa's op ruime kavels.
Lees meer
Maak kennis met de Tarwewijk: divers en verrassend dicht bij het centrum.
Rotterdam is opgebouwd uit maar liefst 71 verschillende wijken. Van rustig en groen tot bruisend en hip en alles ertussenin. Maar hoe is het echt om in een bepaalde wijk te wonen en wat maakt die wijk zo bijzonder? Tijd voor een verkenning! Deze keer: de Tarwewijk.
Lees meer
55+ en verhuis-plannen, maar je weet niet hoe?
Met de hulp van de seniorenmakelaar is de familie Robbemond verhuist binnen Rotterdam. Ook hulp of advies nodig? Contact de seniorenmakelaar.
Lees meer
Mix van wonen, horeca en cultuur
Het Schiekadeblok wordt omgebouwd. Er komen naast werkruimtes voor creatieve bedrijven ook zo'n 570 woningen bij. Uiteraard met horeca, terrassen en een poppodium.
Lees meer
Volg alles over wonen in Rotterdam
Facebook   Twitter   Twitter
Rotterdam. make it happen
© 2022 Gemeente Rotterdam