Nieuws en inspiratie over wonen in Rotterdam. De stad die continue in beweging is.
Online lezen
 | Afmelden
Wonen in Rotterdam
3 Wolkenkrabbers met betaalbare woningen aan het Hofplein.
Twee torens van 150 meter en één van mogelijk 250. Dertienhonderd nieuwe woningen, waarvan tenminste 226 sociale huurwoningen. Een hotel, mogelijk een nachtclub. Maar ook ruimte voor kinderopvang en zorg. En dat midden in de stad.
Lees meer
Zorgeloos en zelfstandig wonen
Project Burghsluissingel aan de gelijknamige groene singel in tuinwijk Pendrecht omvat 54 Woon+ gelijkvloerse huurwoningen met 3 kamers en balkon.
Lees meer
Altijd al willen samenwonen met een leuke groep?
Twee startende Rotterdamse wooncoöperaties zoeken nog nieuwe deelnemers en stellen zich voor op 28 september en 4 november.
Lees meer
Voel en zie het maritiem verleden
Dok&Kaai is een prachtige plek met maisonnettes, eengezinswoningen en driekamerappartementen. Inschrijven op een woning kan tot en met 4 oktober 12.00 uur.
Lees meer
Leer nieuwe buren kennen tijdens de Wielewaaldag
29 September start verkoop eerste Wielewaal huizen en 9 oktober kun je alvast kennismaken met de buren tijdens de Wielewaaldag.
Lees meer
Energieneutraal en groen wonen
Tuinbuurt Vrijlandt wordt een duurzaam, karakteristiek en kindvriendelijk tuindorp in Lombardijen. Nog enkele woningen beschikbaar uit de 1e drie fases.
Lees meer
Wonen aan Laan op Zuid in het nieuwe stadshart
KOER is een mix van huurwoningen, appartementen, beneden- en bovenwoningen en herenhuizen. Er is voor ieder wat wils. De PreSale start eind oktober.
Lees meer
Rabobank helpt bij duurzaam wonen.
Als hypotheekverstrekker in Rotterdam is Rabobank een belangrijke speler in de woningmarkt. Die invloed gebruikt de bank om duurzaam wonen te stimuleren. Op twee vlakken: het verduurzamen van woningen m.b.v. onder meer een Groendepot en Duurzaamheidskorting én het toegankelijker maken van de woningmarkt voor starters en senioren.
Lees meer
Volg alles over wonen in Rotterdam
Facebook   Twitter   Twitter
Rotterdam. make it happen
© 2021 Gemeente Rotterdam