Studentenwoningen, zelfbouwkavels, energielabel, parkwoningen De Hofrij, ZOHO, Dakendagen, bouw Berninitoren
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Slimme huizenzoekers kijken eerst op woneninrotterdam.nl.
Online lezen | Afmelden
Wonen in Rotterdam
380 Flexwoningen voor studenten aan Toepad in Kralingen
Op 6 minuten fietsen van de Erasmus Universiteit en Hogeschool Rotterdam komen betaalbare huurwoningen voor (toekomstige) studenten tussen de 18-30 jaar. Met een inschrijving aan een Rotterdamse mbo-, hbo- of universitaire opleiding.
Lees meer
Zelfbouwkavels te koop in Nesselande en Park 16Hoven
Weet je precies hoe jouw ideale huis eruit ziet, maar kun je het nergens vinden? Wil je anders wonen dan je buren? En houd je wel van een uitdaging? Dan is zelfbouwen iets voor jou! De gemeente Rotterdam heeft 15 kavels te koop in Nesselande en Park 16Hoven. Sluiting inschrijving voor loting is 18 april 2024.
Lees meer
De Hofrij in Park 16Hoven: maak kennis met 4-laagse Parkwoningen
De Hofrij ligt in de wijk Zestienhoven, een moderne woonwijk die de komende jaren verder zal worden afgemaakt met verschillende projecten, waaronder De Hofrij. Een nieuwbouwproject met sociale huurwoningen en koopwoningen met 3 of 4 lagen. De 4-laagse Parkwoningen komen binnenkort in de verkoop.
Lees meer
In ZOHO komen 600 woningen in een groene, klimaatbestendige omgeving
ZOHO in Noord wordt een woonbuurt met circa 600 woningen. Van eengezinswoningen tot stadsappartementen en zorgwoningen. In alle prijsklassen. Met een een overdekt sportveld, centraal gelegen parkeervoorzieningen en ruimte voor deelauto’s en huurfietsen.
Lees meer
Woning kopen? Hoe beter het energielabel, hoe meer je kan lenen.
Met ingang van 2024 zijn er nieuwe leenvormen voor huizenkopers, en in het bijzonder voor degenen met oog voor duurzaamheid. De maximale hypotheek wordt namelijk aanzienlijk verruimd op basis van het energielabel.
Lees meer
Tip: Rotterdamse Dakendagen in mei
Platte daken bieden nieuwe ruimte en een nieuw perspectief. De Rotterdamse Dakendagen activeert het daklandschap en brengt zo de tweede laag van de stad tot leven.
Dakendagen Rotterdam 2024 
Vrijdag 24 t/m zondag 26 mei 2024
11:00 - 17:00 uur
Verschillende Rotterdamse daken
Lees meer
Een prachtig staaltje maatwerk tijdens bouw Berninitoren in Prinsenland
De bouw van de Berninitoren in Prinsenland is in volle gang. Recent zijn de eerste Y-kolommen gestort. Echte eye-catchers die straks de woontoren ondersteunen die uitkijkt over het Kralingse Bos en de skyline van Rotterdam. Er zijn nog enkele appartementen beschikbaar.
Lees meer
Volg alles over wonen in Rotterdam
Facebook   Twitter   Twitter
Rotterdam. make it happen
© 2024 Gemeente Rotterdam