Woonbeurs, Kop van Noord, Noordsingel250, Colosseumweg, Bay House, 110-Morgen
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Slimme huizenzoekers kijken eerst op woneninrotterdam.nl.
Online lezen
 | Afmelden
Wonen in Rotterdam
Woonbeurs Rotterdam komt er aan. Zet 11 maart alvast in je agenda!
Nieuwbouwprojecten, woonaanbod, zelfbouwkavels, financieel advies, actuele ontwikkelingen en tips om energiezuinig(er) te wonen. Je vindt het op de Woonbeurs Rotterdam zaterdag 11 maart 2023 in het WTC aan Beursplein in hartje stad. De Woonbeurs is van 09:00 tot 17:00 uur gratis toegankelijk. Meer info volgt snel!
Lees binnenkort meer
Duurzaam wonen op de Kop van Noord
Dit is een project van 83 duurzame appartementen op de voormalige Correct locatie in het Oude Noorden. Van starters tot penthouse, met balkon of terras.
Lees meer
Verhuur Noordsingel 250 start binnenkort
57 middeldure huurwoningen geschikt voor jong en oud. Singles, samenwoners en kleine gezinnen. Comfortabel en duurzaam in het gezellige Oude Noorden.
Lees meer
Treurige binnenplaats wordt fleurige tuin om het hele jaar van te genieten.
Samen kun je veel bereiken. Dat bewijzen de bewoners van wooncomplex Wandeloord Blok B. Eigenaren en huurders maakten gezamenlijk een plan om de verloederde binnenplaats te veranderen in een stralende binnentuin. De gemeente beloonde een bewonersinitiatief met subsidie voor bankjes en inheemse planten.
Lees meer
Bay House Kijkdag zaterdag 21 januari
De bouw is al aardig gevorderd. Je kunt nog dit jaar wakker worden met een geweldig uitzicht over de Rijnhaven, richting de Wilhelminapier. Wil je alvast een voorproefje?
Lees meer
75 huurwoningen in 110-Morgen
Over enkele jaren staan er twee nieuwe woongebouwen in de groene omgeving in Hillegersberg, gericht op woningen voor senioren in sociale- en middenhuur.
Lees meer
Plannen voor circa 550 woningen aan de Colosseumweg op Zuid.
Er komt een groene en toekomstbestendige buurt met circa 550 woningen en diverse voorzieningen rondom de Colosseumweg. De woningen worden een mix van huur en koop, in verschillende prijscategorieën en typen: van appartement tot eengezinswoning.
Lees meer
Volg alles over wonen in Rotterdam
Facebook   Twitter   Twitter
Rotterdam. make it happen
© 2023 Gemeente Rotterdam