Kennismaking Vreewijk, zelfbouw, Moodz, Vaes Finance, Architect aan Zet, kluswoningen
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Slimme huizenzoekers kijken eerst op woneninrotterdam.nl.
Online lezen
 | Afmelden
Wonen in Rotterdam
Maak kennis met Waterkant: wonen aan het water, in het groen.
Een unieke, grotendeels autovrije wijk waar woningen, horeca, openbaar vervoer en andere voorzieningen samenkomen. En waar optimaal gebruik wordt gemaakt van de kwaliteiten van de Nieuwe Maas en het beoogde Getijdenpark. Dát is Waterkant, het deelgebied in Feyenoord City waar eerder onder andere een nieuw stadion zou komen. Nu het stadion er definitief niet komt, krijgt dit deelgebied een andere invulling. Jouw ideeën hierover zijn meer dan welkom!
Lees meer
Are you in the Moodz? Kom naar de Meet & Greet zaterdag 13 mei.
MOODZ belooft één van de hipste, leukste en gezelligste straten te worden tussen de binnenstad en het Oude Noorden. Hier komen de eerste 31 woningen in het Zomerhof Kwartier, naast het toekomstige Hofbogenpark. Kom in de MOODZ, proef de sfeer, bewonder het aanbod en ontmoet – wie weet – je nieuwe buren.
Lees meer
In het Alhenablok Spangen komen na renovatie betaalbare huurwoningen.
Het Alhenablok wordt met behoud van het karakteristieke uiterlijk gerenoveerd tot een modern gebouw dat ruimte biedt aan 5 bedrijfsruimtes, 81 gerenoveerde woningen en 4 nieuwbouwwoningen. De woningen worden verduurzaamd en in overleg met de gemeente verhuurd in het middensegment.
Lees meer
De bouw van Bernini Rotterdam aan de Prinsenplas is gestart.
De bouw is gestart, dus de 72 appartementen, met een woonoppervlakte tussen circa 90 en 220m2, gaan er zeker komen. Hier geniet je van een prachtig uitzicht over het centrum van Rotterdam en het Prinsenpark. Er komen zonnepanelen in de gevel en op het dak, een semi-openbare dektuin en iedere woning krijgt een privé-parkeerplaats en -berging in de verdiepte kelder. Er zijn nog enkele appartementen te koop.
Lees meer
Wil je ook wonen in een voormalige school in Rotterdam Noord?
Een groep jonge professionals uit Rotterdam heeft een plan voor de transformatie van de St. Janschool. Naast de appartementen die de initiatiefnemers zelf willen bewonen, worden er meerdere woningen gerealiseerd die je zelf kunt afbouwen. Op de begane grond komt een buurtcinema als culturele ontmoetingsplek.
Lees meer
Waterwijk Nesselande: bouw jouw droomhuis in een waterrijke omgeving.
Op dit moment zijn er twee kavels beschikbaar gekomen in de vrije verkoop: nummers 255 en 279. Zie voorwaarden op het inschrijfformulier. Tot en met juni zijn de kavels in vrije verkoop en hierna gaan ze mee in een nieuwe loting.
Lees meer
100ste architect aangesloten bij Architect aan Zet.
Wil jij iets verbouwen aan je huidige woning, ga je een nieuwbouwwoning kopen en wil je die aanpassen aan je eigen wensen, of heb je plannen om zelf een huis te bouwen? Dan loop je tegen allerlei regels aan. Als je kiest voor een gecertificeerde architect van Architecten aan Zet, hoef je geen omgevingsvergunning meer aan te vragen, betaal je geen bouwleges en kun je sneller aan de slag met het realiseren van je (ver)bouwplannen.
Lees meer
Volg alles over wonen in Rotterdam
Facebook   Twitter   Twitter
Rotterdam. make it happen
© 2023 Gemeente Rotterdam