Nieuws en inspiratie over wonen in Rotterdam. De stad die continue in beweging is.
Online lezen
 | Afmelden
Wonen in Rotterdam
 
EEN mooiE ZOMER voor iedereen.
 
Vergunningsvrij (ver)bouwen?
Dat kan tegenwoordig in Rotterdam. Het eerste project van Architect Aan Zet, een woonvilla in Park 16Hoven, is een feit. Een vergunning is niet meer nodig als je een gecertificeerd architect inschakelt.
Lees meer
Er gebeurt heel wat in ZOHO
ZOHO, kort voor Zomerhofkwartier, en een knipoog naar SOHO New York. Hier bundelen diverse partijen de krachten om samen een stuk stad te maken om TROTZ te wonen. 
Lees meer
Schiehaven wordt fijn woongebied
Altijd al aan het water willen wonen? Er zijn plannen voor een aantrekkelijk gebied met 1.200 woningen voor iedere portemonnee in Schiehaven Noord, Delfshaven.
Lees meer
Ontdek het onontdekte in Rotterdam deze zomer.
Rotterdam verveelt nooit. Ontdek de stad deze zomer in de voetsporen van locals en leer Rotterdam kennen zoals ze écht is. Check hun tips, maar volg vooral je eigen pad.
Lees meer
Huren in Nieuw Hoboken
Vanaf september kun je wonen in een huur appartement met alle faciliteiten op loopafstand. Boodschapje, musea, restaurants en zelf twee parken. Nog enkele appartementen beschikbaar.
Lees meer
Sarah bouwt samen met haar buren
In de Stampioenstraat bouwen zeven huishoudens letterlijk en figuurlijk hun toekomst in Feijenoord. Sarah is de laatste deelnemer aan dit collectieve zelfbouwproject.
Lees meer
Volg alles over wonen in Rotterdam
Facebook   Twitter   Twitter
Rotterdam. make it happen
© 2021 Gemeente Rotterdam