In deze editie alles over: Wonen in de Buitenkans | Circulair afbouwen in het Heij |Kopen van een wooncoorporatie | Stappenplan verduurzamen | Tree House | Nieuwbouwkaart met alle nieuwbouw
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Slimme huizenzoekers kijken eerst op woneninrotterdam.nl.
Online lezen | Afmelden
Wonen in Rotterdam
Bewoners De Buitenkans nemen kijkje in toekomstig huis.
Een unieke nieuwe woonlocatie in Rotterdam IJsselmonde. Tussen het groen, maar toch dicht bij de stad. De toekomstige bewoners nemen alvast een kijkje.  
Lees meer
Het Heij: je cascowoning zelf van binnen indelen en afbouwen.
Zelf je eigen huis afbouwen en indelen? In de Rotterdamse wijk Heijplaat kan dat binnenkort. Aan de Heysekade worden namelijk 17 cascowoningen opgeleverd. De woningen natuur inclusief en klimaat adaptief door de gedeelde volkstuin en groene energie. 
Lees meer
Huis kopen van een woningcorporatie? Kom naar de open dag op 11 december!
Woningcorporaties die huizen te koop aanbieden? Jazeker! Zij houden rekening met de verdeling van sociale huur-, vrije sector- en koopwoningen in een wijk. Hierdoor kan jij vaak voor een vast bedrag een huis kopen.  
Lees meer
Stappenplan aanvragen offerte voor verduurzamen van je woning.
Wil jij ook aan de slag om je woning te verbeteren en verduurzamen? Vaak heb je daar wat hulp bij nodig. Vooral het vinden van een geschikte aannemer kan een behoorlijke uitdaging zijn. Met het stappenplan van Duurzaam010 kun je met een gerust hart aan de slag. 
Lees meer
Bouw Treehouse een stap dichterbij.
Tree House wordt een 130 meter hoge toren met 37 verdiepingen, in het bruisende hart van Rotterdam. Het gebouw zal bestaan uit koop- en huurappartementen. 
Lees meer
Wil je weten wat er nu in verhuur / verkoop is? Check de nieuwbouwkaart!
Vind jouw perfecte thuis in Rotterdam! Ontdek ons overzicht van nieuwe woningen voor verhuur of verkoop, met een handige kaart. Je kunt inzoomen op wijken en projecten en je kunt filteren op jouw woonwensen.
Lees meer
Volg alles over wonen in Rotterdam
Facebook   Twitter   Twitter
Rotterdam. make it happen
© 2023 Gemeente Rotterdam