Codrico Katendrecht, Bouwrecord, Toekomstbestendig wonen, Tips voor bezichting, DownTown
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Slimme huizenzoekers kijken eerst op Wonen in Rotterdam.
Online lezen
 | Afmelden
Wonen in Rotterdam
Wij wensen iedereen fijne feestdagen. Blijf gezond. En tot volgende jaar.

Met veel plezier hebben we het afgelopen jaar gewerkt aan een platform vol interessant woonaanbod, tips en inspiratie. In het nieuwe jaar gaan we enthousiast verder. Aangevuld met nieuwe items zoals reportages in wijken, video's met uitleg over gebiedsontwikkelingen en nieuwe toepassingen op de website.

Mis jij nog iets of heb je tips? Laat het ons dan weten.

Lees meer
Bouwrecord! Rotterdam sluit het jaar af met start bouw 4.735 woningen.
Rotterdam bouwt hard aan een thuis voor iedereen. Ook de komende jaren. Er staan al diverse projecten in de steigers en De Kuil en KOER in Parkstad én STACK in Delfshaven starten binnenkort. Gelukkig draait het niet alleen om aantallen. Er is steeds meer aandacht voor de omgeving, voorzieningen, diversiteit en het ontmoeten van elkaar.
Lees meer
Fabrieksterrein Codrico krijg spectaculaire metamorfose.
Het monumentale fabrieksterrein aan de Rijnhaven op Katendrecht transformeert. Hier kun je straks wonen, werken en recreëren tussen verleden, heden en toekomst. Er komen 1.500 woningen bij voor (nieuwe) Katendrechters. Voor elk budget en elke leeftijd.
Lees meer
Meer geschikte woningen en woonvormen voor ouderen.
In 2035 is een op de vijf Rotterdammers 65 jaar of ouder. Dát vraagt iets van de stad. Wie zijn die ouderen? Wat zijn hun woonwensen? En hoe pakken we dat aan? De gemeente ontwikkelde hiervoor een praktische handleiding: Ontwerpen voor Ouderen.
Lees meer
Hartje stad met groene buitenruimtes en prachtig uitzicht.
Downtown Apartments is in pre-sale! Iedere woning krijgt een prachtige buitenruimte in de vorm van een terras of balkon.
Uitkijkend op een van de meest hippe plekken van Rotterdam. Er zijn nog enkele woningen beschikbaar in de PreSale.
Lees meer
Remko geeft tips voor meer kans op een bezichtiging.
Je hebt mogelijk al een keer (maar misschien al vaker) de kans gemist om een woning te bezichtigen. Het lijkt soms wel een race op de laatste vrije woningen waar overbieden heel normaal is. Remko Schrijver van RE/MAX, geeft tips om jouw kans te vergroten.
Lees meer
Volg alles over wonen in Rotterdam
Facebook   Twitter   Twitter
Rotterdam. make it happen
© 2021 Gemeente Rotterdam