Nieuws en inspiratie over wonen in Rotterdam. De stad die continue in beweging is.
Online lezen
 | Afmelden
Wonen in Rotterdam
Hoe vind ik een huurwoning in Rotterdam.
Rotterdam is een geweldige stad waar veel mensen graag willen (blijven) wonen. Voor een ieder die een huurwoning zoekt, hebben we informatie en tips verzamelt om je verder op weg te helpen. Wij wensen iedereen een fijn thuis in Rotterdam!
Lees meer
Start PreSale iconisch Diepeveen 
Vanaf 14 september kun je een woning reserveren in een bruisend en creatief stukje stad. Wonen, werken, horeca én de Huidenclub komen bij elkaar rondom het iconische Diepeveengebouw in Rotterdam-West.
Lees meer
Wereld om de hoek vanuit Glashaven
Licht en ademruimte in de stad, dat is het beste van twee werelden. Glashaven is een van de laatste projecten in het Maritiem District. Start verkoop najaar 2021.
Lees meer
Hoogste uitzicht Rotterdam nu te huur.
De verhuur van 200 appartementen in De Zalmhaven is gestart. Indrukwekkend torent De Zalmhaven uit boven de Maas en de stad; luxe en comfort, te midden van groene parken, historie en cultuur.
Lees meer
Wonen in een oude school op Zuid 
In de Bloemhofbuurt ligt een prachtige en statige school verborgen in een binnentuin. Ze is al meer dan 100 jaar oud en ze heeft zin in een nieuw avontuur. Haar naam is SKOLA.
Lees meer
Het 'gouden randje' van Park 16Hoven
De start verkoop van de ruime, energiezuinige en luxe woningen van project Reijsendaal aan de noordrand van Park 16Hoven is naar verwachting medio oktober 2021.
Lees meer
Bouwen aan een betaalbaar Rotterdam.
Rotterdamse woningcorporaties vertellen over hun plannen voor meer betaalbare woningen in het sociale- en middensegment.
Lees meer
Tuinbuurt Vrijlandt 21e eeuws tuindorp
Fase ‘Granpré Molière’ van Tuinbuurt Vrijlandt t/m 31 augustus 18:00 uur in verkoop. Groene buurt met duurzaamheidseisen van de toekomst en charmes van toen.
Lees meer
Van het centrum naar Katendrecht
Tessa is blij met haar nieuwe woning. Rust, gezelligheid en een geweldig uitzicht! Er zijn nog enkele woningen beschikbaar in De Groene Kaap. Wordt Tessa jouw nieuwe buurvrouw?
Lees meer
Veel gestelde vragen.

Graag bedanken wij iedereen die ons heeft geholpen door het invullen van de vragenlijst uit onze vorige mail! Met de uitkomst gaan we Wonen in Rotterdam optimaliseren. We hebben een aantal belangrijke vragen alvast verwerkt onder het kopje 'Veel gestelde vragen'.

Er zijn 3 aanmeldingen uitgeloot als winnaar van de Rotterdam Welcome Cards. Zij hebben hierover per e-mail bericht van ons ontvangen. Van harte gefeliciteerd!

Lees meer
Volg alles over wonen in Rotterdam
Facebook   Twitter   Twitter
Rotterdam. make it happen
© 2021 Gemeente Rotterdam