‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Lees online
Elan Wonen
Inloggen huurder
BEWONERS KIEZEN VOOR NIEUWBOUW | Onze woningen aan de Talmastraat en Kadijk in Heemstede zijn 100 jaar oud en moeten worden verduurzaamd. Maar gaan we voor renovatie of sloop-nieuwbouw? Een belangrijke keuze waar we de huidige bewoners bij hebben betrokken. Met 5 bewoners hebben we de verschillende scenario’s onderzocht. Tijdens een bewonersbijeenkomst werden deze scenario’s gepresenteerd aan de andere bewoners. Zij konden daarbij vragen stellen en hun voorkeuren uitspreken. Het scenario sloop-nieuwbouw heeft bij de meeste huurders de voorkeur. 
LEES VERDER
Twitter Facebook LinkedIn
 
verbeteren van 231 woningen
Samen met aannemer Coen Hagendoorn zijn we gestart met het verduurzamen van de woningen rond de Glipperdreef in Heemstede.
We gaan de woningen beter isoleren zodat ze energiezuiniger worden. Ook kunnen bewoners kiezen voor zonnepanelen. Daarnaast pakken we het onderhoud voor deze woningen gelijk mee. Eind 2025 verwachten we klaar te zijn.
lees verder
Twitter Facebook LinkedIn
 
oplichters aan de deur
Steeds vaker horen we bij Elan Wonen dat overvallers zich voordoen als werknemers om een woning binnen te komen. Wij kondigen werkzaamheden en huisbezoeken altijd aan. Vraag om legitimatie en als u het niet vertrouwt, kunt u onze Klantenservice bellen. U heeft het recht om goed te controleren of deze persoon aan uw deur te vertrouwen is. 
lees verder
Twitter Facebook LinkedIn
 
MEEBOUWEN AAN KUNSTWERK VAN HOUT
U kunt met kunstenaar Matthijs Wils bouwen aan een kunstwerk van hout. In de binnentuin van Hof van Leijh in Haarlem wordt op 17, 24 en 31 mei en op 7, 14, 21 en 28 juni van 13.00 tot 14.30 uur gewerkt met houten pallets en wilgentakken. Met andere deelnemers en Matthijs Wils bedenkt u zelf wat er gemaakt wordt. Aanmelden kan via goudmakers.nl. 
lees verder
Twitter Facebook LinkedIn
 
meer lezen?
De voorjaarseditie van ons bewonersblad is uit. Lees meer over het participatiediner, de regels van het zelf klussen, barbecueën, een groener en mooier Molenwijk, het controleren van de mechanische ventilatie en hoe u kunt aangegeven dat u de berichten van Elan Wonen voortaan digitaal wenst te ontvangen. Veel leesplezier!   
lees verder
Twitter Facebook LinkedIn