Start verkoop De Kuil en Glashaven, Starterslening, zelfbouwkavels 's Gravenland, Pompenburg, Hillehof
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Slimme huizenzoekers kijken eerst op woneninrotterdam.nl.
Online lezen
 | Afmelden
Wonen in Rotterdam
Tot maximaal 30.000 euro extra financiële ruimte met de Starterslening.
Het vinden van een betaalbare woning is in de huidige woningmarkt extra lastig voor starters. Ook in Rotterdam. Met de starterslening kunnen Rotterdammers net dat beetje extra lenen voor de aankoop van hun eerste woning.
Lees meer
8 juni start verkoop fase 3 De Kuil
Deze fase bestaat uit 69 appartementen, maisonnettes en terraswoningen. Hier woon je centraal, groen en geborgen, in de groene vallei op Zuid.
Lees meer
16 juni start verkoop Glashaven
Zoek je een compacte stadsloft, een groot tweelaags appartement, een comfortabel 3-kamerappartement of dat stijlvolle penthouse, omgeven door water en in het centrum?
Lees meer
Pompenburg transformeert tot aantrekkelijk woon- en verblijf gebied.
Het gebied rondom het voormalig Station Hofplein, genaamd Pompenburg, wordt een levendig gebied met woningen, veel lokale ondernemers, horeca, een filmhuis en drie nieuwe pleinen met groen. Ook komen er woontorens met in totaal tussen de 800 en 1.100 koop- en huurwoningen, waarvan de helft in midden- en sociale huur.
Lees meer
Scholencomplex wordt woongebouw
Het monumentale pand in Vreewijk krijgt een mix van beneden en bovenwoningen, lofts en studio's in sociale- en middenhuur segment.
Lees meer
Tweede helft 2022 komen 7 kavels beschikbaar
Bouw jouw droomhuis tussen oude tuinderswoningen en moderne villa's in 's-Gravenland. Zodra er meer informatie beschikbaar is, lees je het in onze nieuwsbrief.
Lees meer
Wat kun je doen als koper in deze veranderende markt?
Wat doet de hypotheekrente? Wat voor invloed hebben de actuele ontwikkelingen in de wereld op de waarde van mijn huis en wat doen die gebeurtenissen met mij als (potentiële) (ver)koper? We vragen het aan Roy Davids van Ooms Makelaars.
Lees meer
Volg alles over wonen in Rotterdam
Facebook   Twitter   Twitter
Rotterdam. make it happen
© 2022 Gemeente Rotterdam