Verbeterde site, De Buitenkans, Rotterdam City Living, SAWA, Tip Van Herk
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Slimme huizenzoekers kijken eerst op woneninrotterdam.nl.
Online lezen
 | Afmelden
Wonen in Rotterdam
Meer overzicht, makkelijker zoeken.
Regelmatig verbeteren we het platform op basis van wensen van woningzoekenden en nieuwe ontwikkelingen. Dit keer hebben we de site overzichtelijker gemaakt zodat je makkelijker informatie kunt vinden die voor jou belangrijk is. Aangevuld met een frisse uitstraling.
Check de verbeterde site
Een betaalbaar appartement?
Kom naar het Open Huis op zaterdag 10 december van Rotterdam City Living in Het Lage Land. In een voormalig kantoor komen 32 aantrekkelijke appartementen.
Lees meer
Een echte Buitenkans
Aan Het Park De Twee Heuvels komen 32 duurzame woningen met hoge ramen en royale terrassen en een oppervlakte vanaf 144m2. De bouw is begonnen, er zijn er nog een paar beschikbaar.
Lees meer
Bouw groen SAWA Lloydpier is gestart
SAWA is nu al een bijzonder en iconisch gebouw. Niet alleen duurzaam en circulair, maar versterkt ook de biodiversiteit met nestkasten en heel veel bloemen en planten. Er zijn nog een aantal woningen vrij.
Lees meer
Volg alles over wonen in Rotterdam
Facebook   Twitter   Twitter
Rotterdam. make it happen
© 2022 Gemeente Rotterdam