Start verkoop Dahliablok, Bright City Living, Wielewaal fase 6, Juul, Vlietpark fase 2, huren in Schiecentrale, Spring op Zuid, Schiehaven Noord
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Slimme huizenzoekers kijken eerst op woneninrotterdam.nl.
Online lezen | Afmelden
Wonen in Rotterdam
Spring op Zuid: zo'n 500 nieuwe huur- en koopwoningen.
Spring op Zuid is nieuwe buurt tussen het Zuiderpark en de Carnissedreef met in totaal zo’n 500 woningen, een nieuwe school en voorzieningen. De woningen worden een mix van huurwoningen (sociaal en middenhuur) en drie- en vierlaagse koopwoningen en -appartementen. Verwachting start verkoop einde jaar.
Lees meer
18 juni start verkoop Dahliablok

In Bloemhof komen 30 woningen: appartementen en boven-, beneden- en eengezinswoningen. De woningen in het Dahliablok zijn allemaal duurzaam(A+++).

Verkoopprijs vanaf € 345.000.

Lees meer
21 juni start verkoop Vlietpark fase 2

In het groene Hoogvliet komen
26 eengezinswoningen in het middeldure en dure koopsegment. De huizen bestaan uit verschillende typen met een woonoppervlakte vanaf 114m2, engergielabel A+++.

Lees meer
24 juni start verkoop Wielewaal fase 6

Om 15.00 uur start online de verkoop van de eengezinswoningen in Wielewaal fase 6. Deze fase bestaat uit diverse rijwoningen en een appartementencomplex.

Verkoopprijs vanaf € 329.500 euro.

Lees meer
24 juni start verkoop Juul - Heijplaat

Dit is jouw kans op een wel heel bijzondere woning! Hier worden 4 woningen van minimaal 107m2 gebouwd tussen de resten van de afgebrande Julianakerk.

Verkoopprijs vanaf € 455.000.

Lees meer
27 juni start verkoop Bright City Living
Een voormalig kantoorpand nabij
het Kralingse Bos is omgebouwd tot 32 moderne en duurzame appartementen. Ideaal voor starters, young professionals en gezinnen.

Verkoopprijs vanaf € 268.000.
Lees meer
Help jij ons verbeteren?
Jouw mening is belangrijk. Vul de vragenlijst in én je maakt kans op twee Rotterdam Food Tour kaartjes om de stad mee te ontdekken.
Klik hier
Kom je ook meedenken over de ontwikkelingen in Schiehaven Noord?
In het gebied Schiehaven Noord wil de gemeente Rotterdam 500 tot 700 woningen bouwen in een groene en duurzame omgeving. De gemeente hoort graag hoe jij denkt over wonen op deze plek. Hoe kunnen we woningen bouwen in een zo groene en duurzaam mogelijke omgeving? Hoe moet de leefomgeving eruit zien?
Informatiebijeenkomst - delen ideeën
maandag 24 juni 2024
19:30 inloop - 20:00 uur start
Schiecentrale (Turbinehal), Sint Jobsweg 116, in Rotterdam
Lees meer
Meld je vooraf even aan door een mail te sturen naar: schiehavennoordso@rotterdam.nl.
Huren in de iconische Schiecentrale.
Heb je zin in iets nieuws? In de Schiecentrale in het Lloydkwartier worden oude kantoorpanden omgebouwd naar 16 huurwoningen. Rauwe elementen van de voormalige haven met de luxe van moderne appartementen en dat allemaal op een centrale locatie dicht bij het centrum van Rotterdam.
Lees meer
Volg alles over wonen in Rotterdam
Facebook   Twitter   Twitter
Rotterdam. make it happen
© 2024 Gemeente Rotterdam