Open Huizen Dag 1 oktober | Start verkoop ZuideR Carré en Het Zuiderhof | Salix in verhuur | Lloyd Yard
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Slimme huizenzoekers kijken eerst op woneninrotterdam.nl.
Online lezen
 | Afmelden
Wonen in Rotterdam
Eden District, Paul en Yvette: drie groentjes in Rotterdam-West.
Ben je een tijdje niet in het Lloydkwartier geweest? Dan staat je een verrassing te wachten. Nieuwe straten en gebouwen verrezen er aan het water, waaronder Eden District. We lopen door Loods Borneo (een straat, geen pand!) naar het onlangs opgeleverde appartement van Paul en Yvette. Welkom in West aan het water!
Lees meer
Stijlvol wonen in een groene omgeving
Nieuwbouw in Hillegersberg-Schiebroek met 74 huurwoningen voor starters, gezinnen en senioren. Op vrijdag 30 september start de verhuur en kun je je inschrijven met woningvoorkeuren.
Lees meer
Laatste fase Het Zuiderhof in verkoop
De laatste 83 eengezinswoningen in Het Zuiderhof zijn in de verkoop. Je hebt dan tot maandag 26 september om 12.00 uur de tijd om je in te schrijven op jouw droomwoning.
Lees meer
Verkoop ZuideR Carré is gestart
Er komen 72 stoere appartementen in een monumentaal pand. Van lekker compact tot heerlijk ruim, zoals de tweelaagse woningen die perfect zijn voor gezinnen.
Lees meer
Thuis aan de Maas
Nog enkele woningen beschikbaar in Lloyd Yard. Misschien wel het fijnste plekje van Rotterdam om te wonen, op een historische plek in een havenstad met een grote toekomst.
Lees meer
NVM Open Huizen Dag is weer terug. Zet 1 oktober maar alvast in je agenda!
Het is weer zo ver! Op zaterdag 1 oktober kun je weer geheel vrijblijvend meerdere huizen op 1 dag bezichtigen. De meeste makelaars houden hiervoor een vaste tijd aan, van 11:00 - 15:00 uur. Bekijk de deelnemende huizen in Rotterdam op Funda en stippel van tevoren een route uit. Wel zo handig!
Lees meer
Woonstad Open Huis Woonweek
In de week van 26 september kun je in veel van de koopwoningen van Woonstad in de avond een kijkje nemen. Bekijk snel welke woningen meedoen en hoe laat je welkom bent.
Lees meer
Mix van 168 huur- en koopwoningen
Zaterdag 1 oktober 2022 tijdens de NVM Open Huizen Dag is het informatiecentrum van KOER van 11:00 tot 15:00 uur geopend. Er zijn nog enkele woningen beschikbaar.
Lees meer
Met de VvE jouw (toekomstige) pand energiezuiniger maken?
Heeft jouw VvE de wens om het pand energiezuiniger te maken? Een goed voornemen! Want gezond en comfortabel wonen gaan prima samen met minder onderhoudskosten en een lagere energierekening. Gaan jullie eerst investeren in zonnepanelen? Een groen dak aanleggen? Of toch isoleren? Wat is haalbaar en hoe krijg je jouw buren mee? Lees verder voor het verhaal van René Groeneveld, meer hulp, tips en eventuele leningen of subsidies.
Lees meer
Volg alles over wonen in Rotterdam
Facebook   Twitter   Twitter
Rotterdam. make it happen
© 2022 Gemeente Rotterdam