Woonaanbod, bewonersverhalen, tips van professionals, gebiedsontwikkelingen, subsidies en meer
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Slimme huizenzoekers kijken eerst op woneninrotterdam.nl.
Online lezen
 | Afmelden
Wonen in Rotterdam
Maak kennis met de wijk Stadsdriehoek: het hart van de stad.
Rotterdam is opgebouwd uit maar liefst 71 verschillende wijken. Van rustig en groen tot bruisend en hip en alles ertussenin. Maar hoe is het echt om in een bepaalde wijk te wonen en komen er nog woningen bij? Tijd voor een verkenning! Deze keer: Stadsdriehoek.
Lees meer
Huren in de monumentale Baumannkerk
Wonen in een monumentaal pand in het karakteristieke Overschie?Inschrijven voor een woning kan t/m 28 februari 17:00 uur.
Lees meer
Start verkoop 34 eengezinswoningen De Kuil
9 maart start de verkoop van 34 bijzonder ruime, comfortabele en duurzame eengezinswoningen middenin het groen.
Lees meer
Iconisch wonen aan de Prinsenplas
Officiële verkoop 72 appartementen aan de plas in Prinsenland start naar verwachting in de 2e helft van maart. Het 20 woonlagen tellende gebouw vormt daar straks een markant herkenningspunt in de wijk.
Lees meer
Op de kop van de Boezem in Nieuw Kralingen
Appartementengebouw met 50 huurwoningen in middensegment en vrije sector. Hier loop je straks zo de natuur in en op de fiets ben je binnen 10 minuten in het centrum.
Lees meer
Welke nieuwbouwprojecten gaan in 2022 in de verhuur of verkoop?
Naast huidig woonaanbod, tips van professionals, wijkinformatie
en bewonersverhalen, vind je op de site ook een overzicht met nieuwbouwprojecten in Rotterdam die dit jaar in de verhuur of verkoop gaan. Projecten om in de gaten te houden dus!
Lees meer
80 Sociale huurwoningen in Nieuw Kralingen
Op zoek naar ruimte en natuur? Aan de rand van het Kralingse Bos en voorzien van vloerverwarming en liften is het comfortabel wonen. Nu en in de toekomst.
Lees meer
Thuiskomen bij woonzorgcentrum Bienvenido
Huurwoningen voor ouderen met Kaapverdiaanse en/of Surinaamse achtergrond die verpleging en verzorging nodig hebben.
Lees meer
Nieuw Welgelegen seniorenwoningen
De komende maanden worden er in Rozenburg 44 sociale huurwoningen neergezet. Aangepast aan de eisen van deze tijd met een huurprijs onder de huurtoeslaggrens
Lees meer
Wonen aan de Parkhaven wordt mogelijk voor iedere portemonnee.
De helft van de circa 650 woningen worden gebouwd voor het betaalbare segment. De woongebouwen komen in het gebied links en rechts van de Euromast. Bij de bebouwing wordt rekening gehouden met het monumentale karakter van Het Park, het icoon de Euromast en het monumentale gebouw van de Maastunnel.
Lees meer
Volg alles over wonen in Rotterdam
Facebook   Twitter   Twitter
Rotterdam. make it happen
© 2022 Gemeente Rotterdam