Wonen aan de Piekstraat, vergroen jouw buurt, subsidie vergroten woning
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Slimme huizenzoekers kijken eerst op woneninrotterdam.nl
Online lezen
 | Afmelden
Wonen in Rotterdam
Van ziekenhuis naar woongebouw met circa 450 woningen.
Het Havenziekenhuis aan de Maasboulevard en Haringvliet wordt herontwikkeld tot woningen. Er komen twee nieuwe woongebouwen met zo'n 450 woningen aan weerszijden van het oude hoofdgebouw met een grote variatie in afmeting en prijsklasse.
Lees meer
Rauwe schoonheid vanuit je loft op Zuid
Er zijn nog enkele loftwoningen beschikbaar in de Piekstraat woontoren. Allemaal met een fenomenaal uitzicht over de stad of over het water.
Lees meer
Mix van wonen en ontmoeten
De Kop van Feijenoord wordt de komende jaren een fijne plek om te wonen. The V-Tower biedt ruimte aan 200 appartementen aan het water. Zowel huur als koop.
Lees meer
Marios en Anke hebben met subsidie een garage bij de woning betrokken.
Rotterdam kent talloze subsidiepotjes. Voor het verduurzamen van je woning, voor woningverbetering of funderingsonderzoek. Ook voor het samenvoegen en vergroten van woningen in een deel van Rotterdam Zuid. Marios en Anke Kotsonis hebben hier gebruik van gemaakt om hun woning in Charlois te vergroten.
Lees meer
Samenwerken aan meer groen in jouw (toekomstige) buurt.
Rotterdam gaat ervoor: in vier jaar tijd 20 hectare extra groen realiseren. Dit zorgt voor een mooier, gezonder en duurzamer leefklimaat. Wil je ook in een groenere straat of buurt wonen? Dan zijn er vele mogelijkheden om zelf of samen met de buren hier iets aan te doen. De gemeente stelt subsidie beschikbaar voor meer groen in de tuin, aan de gevel en zelfs op het dak. 
Lees meer
Volg alles over wonen in Rotterdam
Facebook   Twitter   Twitter
Rotterdam. make it happen
© 2022 Gemeente Rotterdam