Canvas Living, Willemspark, Hoekse woningen, Eigen Huis Coach, Woonvisie, Oud-IJsselmonde
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Slimme huizenzoekers kijken eerst op woneninrotterdam.nl.
Online lezen | Afmelden
Wonen in Rotterdam
In Brainpark komt Canvas Living voor studenten en starters
Bij kantorenpark Brainpark 1 in Kralingen-Oost is deze zomer de bouw begonnen van 614 woningen. De woningen zijn vooral bedoeld voor studenten en mensen die willen huren in het middensegment. Het omvat 379 studio's en 235 tweekamerappartementen.
Lees meer
Het Zuiderhof is groen, gemoedelijk, multicultureel en gezellig
Soms is het geluk heel dichtbij te vinden: namelijk gewoon in Vreewijk. Hier ligt Het Zuiderhof, een nieuwe woonwijk die meteen heel vertrouwd aanvoelt. De laatste 83 eengezinswoningen in Het Zuiderhof zijn in de verkoop. Hiervan zijn er nog enkele beschikbaar vanaf €470.000,- en de bouw start nog dit jaar.
Lees meer
Wilhelmspark in Hoogvliet: weidse uitzichten, volop rust en ruimte
In het Hart van Oudeland komen 19 grote eengezinswoningen en 48 comfortabele appartementen op een natuurrijke plek waar je alles vindt om fijn te wonen. Met Ruigeplaatbos, het Oudelandsepark en het water van de Oude Maas dichtbij. Maar ook een gezinsvriendelijke omgeving met tal van voorzieningen.
Lees meer
Maak kennis met Oud IJsselmonde
Deze wijk aan de Maas is ouder dan Rotterdam zelf. De bisschop van Utrecht gaf in het jaar 1064 opdracht om een versterking aan de monding van de Hollandse IJssel te bouwen. In 1941 werd het onderdeel van Rotterdam. Authentieke gebouwen en karakteristieke straten herinneren aan het oorspronkelijke dijkdorp IJsselmonde.
Lees meer
Verduurzamen met de Eigen Huis Coach: eengezinswoning in Zevenkamp
Voor Patrick en zijn gezin pakte de verduurzaming van hun eengezinswoning uit 1983 in Zevenkamp groter uit dan eerst gedacht. Ze gingen op pad voor zonnepanelen, maar verbeterden uiteindelijk ook muren, ramen én vloer van hun huis. Met hulp van Eigen Huis Coach Jerry maakten ze een plan en regelden ze de financiering.
Lees meer
Rotterdam zet met nieuwe Woonvisie in op meer betaalbare woningen.
Forse inzet op bouw van woningen in het middensegment, bestaande woningen verbeteren en verduurzamen én een meldpunt voor ongewenst verhuurgedrag. Dit zijn een paar actiepunten van de gemeente die ervoor moeten zorgen dat de woningmarkt in Rotterdam de vraag van bewoners en woningzoekenden beantwoordt.
Lees meer
Hoe dat werkt met een bouwkuip? Check hoe ze het doen bij RottaNova.
Nieuwbouw RottaNova komt op de strook tussen de Hoogstraat en de Markthal. Dit is een historisch belangrijke locatie, bovenop de sluizen waar duizend jaar geleden Rotterdam is ontstaan. De bouwkuip zal daarom een jaar lang beschikbaar worden gesteld voor archeologisch onderzoek. Nieuwsgierig hoe een bouwkuip wordt gemaakt?
Lees meer
Volg alles over wonen in Rotterdam
Facebook   Twitter   Twitter
Rotterdam. make it happen
© 2023 Gemeente Rotterdam