Common Green, Parkstad, SAWA, De Kuil, KOER, Wielewaal, New Orleans, OurDomain
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Vind ook jouw plekje in Rotterdam. De stad die continue in beweging is.
Online lezen
 | Afmelden
Wonen in Rotterdam
Maak kennis met Parkstad: de nieuwe entree naar Zuid.
Parkstad is een nieuwe wijk in het verlengde van de Erasmusbrug. Er komen zo'n 1.000 nieuwe woningen met voorzieningen zoals winkels, scholen, een zwembad, een sporthal, veel groen en het Rijnhavenpark en de Afrikaandermarkt liggen op loopafstand. Meer weten? Bekijk de video over de ontwikkelingen en het woonaanbod.
Lees meer
Wonen in hout: SAWA nu in verkoop
Het gezondste gebouw van Nederland. Inschrijven voor een woning in SAWA op de Lloydpier kan tot 24 november.
Lees meer
Huren aan het strand in Finesse
Op de locatie Common Green in Nesselande komen 62 sociale huurwoningen. Hiervan is maximaal 60 procent bestemd voor ouderen, en 54 huurwoningen voor de middenhuur.
Lees meer
Juf, agent en verpleegkundige krijgen voorrang op een huurwoning.
Het inkomen van leerkrachten, politieagenten en zorgverleners is vaak te laag om een huis te kopen, maar te hoog voor een sociale huurwoning. De stad heeft deze mensen wél hard nodig! Daarom voerde de gemeente een voorrangsregeling in. Juf Michelle en verpleegkundige Manouk wonen straks in OurDomain.
Lees meer
Binnenkort start verkoop 1e fase
Deze fase in De Kuil bestaat uit 28 bijzondere eengezinswoningen met ieder zijn eigen kwaliteiten. Ruim, comfortabel met 4 slaapkamers, en een groot terras.
Lees meer
KOER in december in PreSale
Wonen op een fantastische plek in Parkstad met alle voorzieningen dichtbij? In KOER vind je 167 woningen in een grote mix. Dus voor ieder wat wils dus!.
Lees meer
Kopen om te verhuren? Dat kan binnenkort niet meer
Meer kans voor middeninkomens en starters op de woningmarkt door inzet Opkoopbescherming in 16 Rotterdamse wijken.
Lees meer
Huren met uitzicht over de Rotterdamse havens is geen straf.
Marcel en Monique huren tot de oplevering van hun nieuwe appartement een woning op de Kop van Zuid. Dat is gelukkig geen straf met een tussenwoning op de twaalfde etage van woongebouw New Orleans! Vanuit hun woonkamer kijken ze op de Rijnhaven en hun woning in Bay House in aanbouw.
Lees meer
Volg alles over wonen in Rotterdam
Facebook   Twitter   Twitter
Rotterdam. make it happen
© 2021 Gemeente Rotterdam