Rotterdamse wijken meer in balans door diverser aanbod en doorgroeimogelijkheden.
Online lezen
 | Afmelden
Wonen in Rotterdam
 
hoogvliet.
 
Hoogvliet ontwikkelt zich van dijkdorp naar aantrekkelijk woongebied.
Laat je verrassen door het fijne buitenleven in Hoogvliet. Omringd door water en parken, eigen winkels op loopafstand en zowel met de auto als het OV goed bereikbaar.
Lees meer
Start verkoop fase 5 Parkbuurt Hoogvliet
Dinsdag 22 juni van 17-19:00 uur start de verkoop van de woningen Parkbuurt fase 5. Eengezins-woningen in een groene omgeving, alle voorzieningen in de buurt en binnen 20 min. per metro in de stad.
Lees meer
Duurzaam wonen in Vlietpark Hoogvliet
54 fijne en duurzame eengezinswoningen in Vlietpark. Meerdere woningtypes, openbaar groen en ruimte om te spelen. Verkoop start deze zomer.
Lees meer
 
rijnhavenpark.
 
7 Stadsprojecten, 7 redenen om in Rotterdam te komen of blijven wonen
Waarom zou je in Rotterdam willen wonen? Rotterdam is gewoon de coolste stad waar iedereen welkom is en (bijna) alles kan. Waar innovatieve en unieke ideeën voor beter wonen, werken en leven worden aangemoedigd én uitgevoerd. Een voorbeeld hiervan zijn de 7 Stadsprojecten met o.a. Rijnhavenpark en Hofbogenpark.
Lees meer
Tuin van Tien in hartje Pendrecht
In een groene, kindvriendelijke wijk komen 86 ruime 5-kamer woningen. Een mix van sociaal huur en vrije sector huur. De inschrijving voor de vrije sector huurwoningen start 1 juli.

Lees meer
Ruime huizen met tuin in De Wielewaal
De verkoop van 90 woningen in Zuid in een groene en kleurrijke omgeving start deze zomer. Hiernaast komen er in dit stukje van de Wielewaal 77 sociale- én 29 middeldure huurwoningen.
Lees meer
Een woning met veel slaapkamers?
De Acht van Duyk: energiezuinige woningen in jaren '30 stijl tussen binnenstad en natuur in Statenlaankwartier. Met mogelijkheid tot wel 9 slaapkamers. Start verkoop voor de zomer.
Lees meer
Nieuwe en kleinschalige vormen van wonen krijgen een kans
Onder de naam De Kleine Burg, heeft een groep enthousiaste toekomstige bewoners onlangs de selectie gewonnen voor het woon-experiment in Rotterdam. Zij mogen binnenkort Tiny Houses plaatsen aan de Keyenburg in het Zuiderpark in Charlois.
Lees meer
KOER: wonen in een duurzaam collectief
Circa 167 woningen voor starters, gezinnen en senioren aan de Laan op Zuid. Alle voorzieningen dichtbij, voordelen van een collectief en een duurzaam karakter. PreSale begint eind september.
Lees meer
BERNINI woontoren aan de Prinsenplas
72 Koopappartementen variërend van 90 tot 255m2. Woontoren met collectieve dektuin, royale lobby, optimale klimaatbeheersing én uitzicht over de plas in Prinsenland. Start verkoop 4e kwartaal 2021.
Lees meer
Van San Francisco naar City Villa in 'M
Marie-Julie en Joachim woonden na hun vertrek uit Rotterdam op de Utrechtse Oude Gracht, in Philadelphia en midden in San Francisco. Nu vinden ze het tijd rijp om terug te keren naar de stad. Ze kochten een 3-laagse City Villa in De Maasbode, in hartje Rotterdam.
Lees meer
Volg alles over wonen in Rotterdam
Facebook   Twitter   Twitter
Rotterdam. make it happen
© 2021 Gemeente Rotterdam