Huur en koop in Park 16Hoven, NaZomer Moodz, hypotheektips, De Vaan, Wielewaal, MichelAngelo, kluswoning Nijverheidstraat
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Slimme huizenzoekers kijken eerst op woneninrotterdam.nl.
Online lezen
 | Afmelden
Wonen in Rotterdam
Koopwoningen en sociale huur in De Vallei van Park 16Hoven.
Een inclusieve buurt waarin het ‘wel-zijn’ van alle bewoners centraal staat. Een plek waar mens en dier zich gezond voelt: fysiek, mentaal en sociaal. Dat is “De Vallei” in Park16Hoven in Rotterdam. Hier komen naar verwachting 132 nieuwe woningen, waarvan 110 (sociale) huur, met een collectieve groene binnenwereld, supermarkt, buurtcafé, speelfabriek, leeszaal én gezondheidscentrum.
Lees meer
Verkoop De Vaan gestart: 15 unieke woningen in Vreewijk.
Onlangs is de verkoop gestart en is het mogelijk om je in te schrijven voor de bouwnummers met jouw voorkeur! De omgevingsvergunning voor de bouw is verleend, dus de woningen gaan er zeker komen. Dat is prachtig nieuws voor alle belangstellenden en voor de toekomstige bewoners van De Vaan! Er zijn nog enkele woningen beschikbaar.
Lees meer
Verhuur luxe en duurzame woningen MichelAngelo is gestart.
In het groene Prins-Alexander komen 161 huurwoningen met een balkon of terras. Dit project bestaat uit twee delen: Palladio en MichelAngelo. De verhuur van de 65 woningen met huurprijzen van 995 tot 1495 euro van het deelproject Michelangelo is gestart.
Lees meer
Lekker centraal wonen vanaf 2025? Bezoek het NaZomer event van Moodz.
De bouw van de 31 stadswoningen van Moodz, dichtbij het gezellige Oude Noorden, start nog dit jaar. Dat wordt zaterdag 16 september van 11.00 tot 13.00 uur gevierd met een NaZomer event op de stoep bij MOODZ in de Almondestraat. Woon je graag in bijna-binnenstad en dichtbij het gezellige Oude Noorden? Kom dan ook!
Lees meer
Laatste kans om samen te klussen in Feijenoord aan De Nijverhoek.
Op de hoek van de Nijverheidstraat en de Zinkerweg op Feijenoord staan 32 klushuizen met karakter. Zo maak je zelf jouw eigen droomhuis, en bouw je samen met je buren aan een stukje stad. Er is nog 1 woning beschikbaar: kluswoning 26 is een ruim appartement van 143 m2 met dakterras. Er is al een woningindeling, maar in overleg zijn aanpassingen mogelijk. Klinkt interessant?
Lees meer
Zaterdag 30 september Open Huizen Dag, ook bij de Wielewaal.
Op 30 september is de landelijke NVM Open Huizen Dag en kun je verschillende woningen in Rotterdam bezichtigen, ook in de Wielewaal op Rotterdam-Zuid. Van 11.00 tot 15.00 uur kun je binnenkijken bij diverse woningen en gezellig buurten in het Wielewaalhuis, de huiskamer van de Wielewaal (Eelkmanstraat 36a). Met de makelaar loop je naar de woningen om een kijkje van binnen te nemen.
Lees meer
Alle hypotheekvormen op een rij. Welke past bij jouw situatie?
Heb je een huis op het oog of al gekocht? Dan wordt het tijd om de financiering van de woning in orde te gaan maken. Hiervoor zijn diverse hypotheekvormen mogelijk afhankelijk van jouw situatie en wensen. Luuk Willems, financieel adviseur nieuwbouw bij de Rabobank, neemt je mee in de mogelijkheden!
Lees meer
Verhuizen met de hulp van de Seniorenmakelaar.
Heb je eenmaal een fijn huis dat helemaal naar je zin is, dan wil je daar het liefst zo lang mogelijk blijven wonen. Begrijpelijk, maar kan dat ook? Daarvoor moet je weten of je woning wel toekomstbestendig is, of dat het beter is om naar een andere woning te verhuizen. De seniorenmakelaar kan daarbij helpen. Die is er speciaal voor 55-plussers in Rotterdam die in een sociale huurwoning wonen.
Lees meer
Volg alles over wonen in Rotterdam
Facebook   Twitter   Twitter
Rotterdam. make it happen
© 2023 Gemeente Rotterdam