In de editie: TIMBER | vier start en verkoop en verhuur projecten | Duurzame tips | Tiny houses | Zonnepanelen op de gevel
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Slimme huizenzoekers kijken eerst op woneninrotterdam.nl.
Online lezen | Afmelden
Wonen in Rotterdam
Timber: duurzaam wonen in 38 houtbouwappartementen
Betreed de toekomst van wonen aan de Dordtsestraatweg met Timber, waar 38 middeldure huurappartementen, met innovatieve houtbouw, duurzaamheid en comfort worden gebouwd.
Lees meer

Nu of binnenkort te koop en te huur:
ontdek deze nieuwe projecten

29 januari:  start verkoop Parkwoningen KOER

8 februari: start verkoop Wielewaal fase 5

13 februari start verhuur Huis op Zuid

Binnenkort in de verhuur:
Clubhouse de Boompjes

Rabobank & WoonWijzerWinkel: duurzaam woonadvies
Op Heijplaat vind je het duurzaamheidswalhalla, de WoonWijzerWinkel, voor objectief advies en innovatieve energiebesparingsopties. Het gerenoveerde pand aan de Maas herbergt het Innovatie Centrum Duurzaam Bouwen. 
Lees meer
Zelfvoorzienend wonen in Kleine Burg aan de rand van het Zuiderpark

‘Door off-grid te wonen besef je des te beter dat grondstoffen en voorzieningen, zoals gas, water en stroom, niet oneindig zijn maar kunnen opraken.’ Bewoners Thijs van Dalen en zijn vriendin Ella Theunissen vertelden in een interview hoe dat is.

Ohja, er is ook nog plek voor 1 extra Tiny House, dus als jij ook zelfvoorzienend in het groen wilt wonen.....

Lees meer
Dahliablok: comfortabel en energiezuinig wonen
Ontdek Dahliablok in Rotterdam Bloemhof, met 33 diverse woningen inclusief beneden bovenwoningen, appartementen en eengezinswoningen. Geniet van voorzieningen zoals een garage, parkeerplaatsen, fietsenstalling, gezamenlijk dakterras en collectieve binnentuin.
Lees meer
Inspiratiebijeenkomsten op Woonbeurs Rotterdam
Wil je meer weten over woningmarktontwikkelingen, betaalbare woningen, financiële opties en duurzaam wonen? Kom dan naar één van onze Inspiratiebijeenkomsten op 16 maart 2024 in het WTC. Na afloop kun je vragen stellen! Meld je vooraf aan via Eventbrite.
Lees meer
Innovatie: zonnepanelen op gevels
Sportbedrijf Rotterdam verkent het gebruik van zonnepanelen op gevels als aanvulling op daken. Ontdek hoe deze verticale panelen op gymzalen in Hillegersberg en Prinsenland de ochtendzon benutten. Leer over hun potentie om bij te dragen aan zelfvoorzienende sportlocaties en het doel om tegen 2025 de CO2-uitstoot met 50% te verminderen.
Lees meer
Volg alles over wonen in Rotterdam
Facebook   Twitter   Twitter
Rotterdam. make it happen
© 2024 Gemeente Rotterdam