Het laatste woningaanbod en de nieuwste innovaties voor jou op een rijtje.
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Slimme huizenzoekers kijken eerst op woneninrotterdam.nl.
Online lezen | Afmelden
Wonen in Rotterdam
Zaterdag 1 juni start verkoop van 98 appartementen in The West Blake
The West Blake is het nieuwste appartementengebouw in het centrum van Rotterdam. Het voormalig bankgebouw wordt omgebouwd naar woonklare luxe appartementen van tussen de 40m2 en 75m2. De verkoop start op zaterdag 1 juni van 13:00 tot 15:00 uur bij het Kunstinsituut Melly op de Witte de Withstraat.
Lees meer over The West Blake Lees meer over The West Blake
Uitnodiging: dinsdag 11 juni Kijkmiddag ouderencomplexen IJsselmonde 
Op 11 juni vindt de Kijkmiddag ouderencomplexen plaats. Hierbij kunt u een kijkje nemen bij 7 verschillende woongebouwen om een beter beeld te krijgen wat bij u past. Er zijn verschillende woningtypen in verschillende prijsklassen. De middag heeft een vrije inloop.
Kijkmiddag IJsselmonde ouderencomplexen
dinsdagmiddag 11 juni 2024
13:30 - 16:00 uur
Verschillende locaties in IJsselmonde
Lees meer over de Kijkmiddag
Zondag 2 juni is de feestelijke opening van de kade op de Kaai
Na meer dan 100 jaar openen de poorten van het terrein en wordt de kade voor iedereen toegankelijk. Vanaf zondag 2 juni kan je op de Kaai lekker wandelen, sporten of zitten langs het water, terwijl het terrein ontwikkelt tot een nieuw stuk stad. 
Lees meer over De Kaai
Dinsdag 18 juni start voorverkoop woningen in het Dahliablok
Voor de zomer start de voorverkoop van het Dahliablok. De woningen hebben een gezamenlijke binnentuin waardoor je in de stad kunt genieten van een groene omgeving. De woningen variëren van 64m2 tot 135m2 verdeeld over 33 appartementen/woningen. 
Lees meer over het Dahliablok
Zaterdag 8 juni: Dag van de Bouw
Bouw- en infrabedrijven stellen op 8 juni met trots hun bouwplaatsen open voor het Nederlandse publiek. Kom kijken op de bouwplaats van o.a. wegen, ziekenhuizen, sluizen, dijken, stations en een aantal Rotterdamse woningbouwprojecten, zoals SAWA en Rotta Nova.
Lees meer over de Dag van de Bouw
Rabo Samen Bankieren: hulp bij bankzaken bij jou thuis
Heb je moeite met het zelf regelen van bankzaken? En is het niet mogelijk om naar een Rabobankvestiging te gaan? Dan komen de experts van de Rabobank toch gewoon naar jouw huis! Zo kunnen zij persoonlijk helpen met alle bankzaken.
Lees meer over Samen Bankieren
Vijf meest gestelde vragen door VvE's
Bezit je een woning, dan is de kans groot dat je lid bent van een Vereniging van Eigenaren (VvE). Zo regel je samen als eigenaren gedeelde zaken, budgetten en onderhoud. VVE-010 beantwoordt de vijf meest gestelde vragen vanuit VvE's.
Lees alle vragen en antwoorden
Maak kennis met Schiemond: een wijk met een oud en een nieuw gezicht
De wijk Schiemond bestaat uit twee heel verschillende buurten: het 'oude' Schiemond en het nieuwe Lloydkwartier. Hier vind je een mix van moderne en oude woningen en monumentale havengebouwen. Deze liggen tussen een keur aan creatieve bedrijven, restaurants en cafe's. Hier is altijd iets te doen!
Maak kennis met Schiemond
Samen duurzaam doorbouwen aan een betaalbaar en gezond Rotterdam
Bouwen stoot enorm veel CO2 uit, maar we moeten doorbouwen aan woningen en voorzieningen. Het moet anders, maar dan wel duurzaam. Rotterdam lanceerde het plan van aanpak Duurzaam Doorbouwen om vaart achter de verandering te zetten.
Lees meer
Volg alles over wonen in Rotterdam
Facebook   Twitter   Twitter
Rotterdam. make it happen
© 2024 Gemeente Rotterdam