Salix - Babel - Kop van de Avenue - Diepeveen - Villapark 's Gravenland
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Nieuws en inspiratie over wonen in Rotterdam. De stad die continue in beweging is.
Online lezen
 | Afmelden
Wonen in Rotterdam
Stijlvol wonen in een groene omgeving.
In Schiebroek komt een nieuw wooncomplex met 74 huurwoningen voor starters, kleine huishoudens en (jonge) gezinnen. De start bouw van Salix is gisteren feestelijk gevierd met het symbolisch begraven van een tijdscapsule. De woningen worden naar verwachting in het eerste kwartaal van 2023 opgeleverd.
Lees meer
PreSale iconisch Diepeveen tot 22/10
Een mix van compacte studio’s van 54m2 tot royale stadswoningen van 160m2 en alles hier tussenin. Reserveer jouw woning in een bruisend en creatief stukje stad.
Lees meer
Een unieke toren op de Lloydpier
De 24 unieke tweelaagse eengezinswoningen in Babel zijn gestapeld als een piramide. Een kleine, eigenzinnige en exclusieve buurt midden in de stad. Je kunt je nu inschrijven voor een woning.
Lees meer
Aan de rand van het Kralingse Bos
De 66 woningen in deelgebied 'Op de Kop van de Avenue' in Nieuw Kralingen gaan naar verwachting rond de jaarwisseling in de verkoop. Hier vind je een fijne combinatie van stad en natuur.
Lees meer
Meer weten over huren in Rotterdam?
Je vind de meest voorkomende vragen en antwoorden over huren in Rotterdam onder Veel-gestelde-vragen. Zoals 'Hoe vind ik een huurwoning', 'Kan ik huurtoeslag krijgen' en 'Wat is het verschil tussen een sociale huurwoning en huurwoning in de vrije sector'. Zit jouw vraag er niet bij? Laat het ons weten via info@woneninrotterdam.nl.
Lees meer
Start bouw Villapark s'-Gravenland
De bouw van 46 villa’s langs de prachtige ‘s-Gravenweg is gestart. Toekomstige bewoners stromen door en maken ruimte voor andere woningzoekenden.
Lees meer
Volg alles over wonen in Rotterdam
Facebook   Twitter   Twitter
Rotterdam. make it happen
© 2021 Gemeente Rotterdam