Nummer 36 | september 2021
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Bekijk de online versie
Nieuwsbrief
Ga mee op leerexpeditie | Nieuw regiobeeld | Test je kennis
Zorg voor de Jeugd
 
 
Scheidingstour
Overal in het land zijn gemeenten bezig met de uitdaging om complexe scheidingen te signaleren en te voorkomen. Tijdens drie edities van de Scheidingstour op vrijdag 24 september, maandag 11 oktober en maandag 1 november vertellen beleidsmedewerkers van diverse gemeenten hun verhaal aan journalist Frénk van der Linden.
Lees verder  
Twitter LinkedIn Facebook
 
Matchmaking Jeugd en digitalisering
Het programma ‘Jeugd en digitalisering – impact op identiteitsontwikkeling, relaties en kansengelijkheid’ wil bijdragen aan een beter en integraler begrip van de impact van digitalisering op het welbevinden, het welzijn, de identiteit en relaties en de kansen(on)gelijkheid van kinderen en jongeren.

Voor dit programma is 2,8 mln beschikbaar voor toekenning aan één project. Het is vanaf nu mogelijk om je in te schrijven voor de matchmakings-bijeenkomst van deze call.

Professionals in het onderwijs en de brede jeugdsector worden expliciet uitgenodigd om hun kennis én vragen te delen.
Lees verder  
Twitter LinkedIn Facebook
 
Twitter   Linkedin
Zorg voor de Jeugd