Brainpark I, Oden Hoogvliet, Reijsendaal, KOER, Hefkwartier, start verhuur en verkoop
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Slimme huizenzoekers kijken eerst op Wonen in Rotterdam.
Online lezen
 | Afmelden
Wonen in Rotterdam
Brainpark I transformeert naar een mooi stuk stad om te wonen.

Het stenige kantorenpark in Kralingen-Oost verandert de komende jaren in een groene en aantrekkelijke locatie met meer levendigheid. Dat is fijn voor studenten, starters en ouderen. Er worden namelijk zo’n 2.500 tot 3.000 woningen gebouwd. Van sociale huur, midden huur tot het hogere segment.

Lees meer
Statig wonen in Park 16Hoven
18 December start de verkoop van de energiezuinige woningen in Reijsendaal. Een groene omgeving met alle stedelijke voorzieningen van de grote stad om de hoek.
Lees meer
Hefkwartier X Riverside in verkoop
Binnenkort start de verkoop van de laatste fase van Hefkwartier. Stoere studio's, appartementen met cityview en spectaculaire penthouses.
Lees meer
PreSale woningen KOER gestart
Wonen op een fantastische plek in Feijenoord. KOER wordt een een mix van 167 huurwoningen, appartementen, beneden- en bovenwoningen en herenhuizen.
Lees meer
Maak kennis met Hoogvliet: een groene en rustige omgeving.

Op zoek naar een woonplek omringd door water en parken, winkels op loopafstand en goede bereikbaarheid? Houd Hoogvliet in de gaten. Hier wordt de komende jaren veel gebouwd. Van eengezinswoningen tot appartementen. Huur en koop. Voor iedere portemonnee.

Lees meer
Heerlijk wonen in Oden Hoogvliet
Een modern en duurzaam complex met 100 riante, toekomstbestendige koopwoningen, 2 luxe penthouses en een mooie mix aan huurwoningen.
Lees meer
Gratis advies over het verduurzamen van jouw (toekomstige) woning.
Tot 1 december 2022 kunnen 1.000 huiseigenaren in Rotterdam gratis gebruik maken van deze unieke service. Power voor je huis!
Lees meer
Volg alles over wonen in Rotterdam
Facebook   Twitter   Twitter
Rotterdam. make it happen
© 2021 Gemeente Rotterdam