Ouder worden en wonen, Hefkwartier, De Kuil, Rakstraat, Bay House, Landgoed de Hove, ZOHO, Tushinskipark
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Nieuws en inspiratie over wonen in Rotterdam. De stad die continue in beweging is.
Online lezen
 | Afmelden
Wonen in Rotterdam
Ouder worden en wonen in Rotterdam.
Wij ontvangen veel vragen over 55 plus woningen, langer thuis wonen en wonen met zorg. De meest voorkomende vragen proberen we in dit artikel te beantwoorden. Hiernaast hebben we er een aantal opgenomen onder Veel-gestelde-vragen.
Lees meer
Hefkwartier Riverside einde jaar in verkoop
Binnenkort start de verkoop van de allerlaatste fase in Hefkwartier. Deze fase bestaat uit stoere studio’s, appartementen met cityview en spectaculaire penthouses!
Lees meer
Woningtypes en prijsindicatie De Kuil
Maak kennis met de Drive-in woning en de Valleiwoning. Bijzondere eengezinswoningen met ieder zijn eigen kwaliteiten! Rotterdam Zuid is in de lift. Ga jij mee?
Lees meer
Huren in een typisch Rotterdamse volkswijk
Lekker warm en duurzaam wonen in een rustige wijk aan de rand van het centrum in een vrije sector huurwoningen met tuin of terras aan de Rakstraat in Crooswijk.
Lees meer
ZOHO wordt een mix van creatieve ondernemingen en woningen.
Levendige straten, gezellige koffietentjes en sociale activiteiten voor jong en oud. Dát vind je in het Zomerhofkwartier. Komende jaren worden er zo’n 600 woningen bijgebouwd, van sociale huur tot koop. Dé plek om te wonen, te werken en te ontspannen.
Lees meer
Luxe wonen in het Rijnhaven District
Geweldig wonen in Bay House tussen al het vertier op de Wilhelminapier en Katendrecht. Je kunt je nu inschrijven voor de Penthouses en Waterfront Residences van Fase 2.
Lees meer
Thuiskomen op Landgoed de Hove
Ruime terrassen, luxe afgewerkt met sanitair en keuken en eigen parkeerplaatsen in het souterrain. Op privéterrein in park van 25 hectare groot! Nog enkele beschikbaar.
Lees meer
Aanleg van Tuschinskipark tegenover award winning Little C.
In de nieuwe editie van The Little Paper, maak je kennis met alles wat Little C nóg leuker en completer gaat maken. Zo kun je lezen over ondernemers die zich op de begane grond gaan vestigen en over de aanleg van het Tuschinskipark aan de Coolhaven.
Lees meer
Volg alles over wonen in Rotterdam
Facebook   Twitter   Twitter
Rotterdam. make it happen
© 2021 Gemeente Rotterdam