De wijk Feijenoord - Woonzorgcomplex - Noorderlicht Lofts - Jubelton
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Slimme huizenzoekers kijken eerst op woneninrotterdam.nl.
Online lezen
 | Afmelden
Wonen in Rotterdam
Maak kennis met Feijenoord: rauw, stads en omgeven door water
Feijenoord is een dynamische wijk waar altijd iets te beleven is. Bootjes kijken en wandelen langs de Maas is hier dagelijkse kost. De komende jaren komen er niet alleen veel diverse woningen bij en meer groen om te ontspannen, maar ook verbeteringen op het gebied van voorzieningen, veiligheid, openbaar vervoer en winkel/werkruimtes.
Lees meer
Simeon & Anna woonzorgcomplex
Een nieuw complex op Zuid met in totaal bijna 400 woningen. De bouw van het eerste blok met 137 tweekamerappartementen is gestart. Oplevering begin 2025.
Lees meer
Wonen in een voormalige school
Noorderlicht krijgt 12 appartementen van bijna 90m2 met een luxe keuken en badkamer. De sfeer van toen en het comfort van nu. Energiezuinig en in het gezellige Oude Noorden.
Lees meer
Klein woongebouw in oud stukje R'dam
Op een geliefde plek in een groene omgeving aan de ‘s-Gravenweg 454 komen 13 villa-appartementen. Voor wie Rotterdam dichtbij wil, maar wel op gepaste afstand.
Lees meer
Belastingvrije schenking voor koopwoning stopt
Het is tot 2024 mogelijk om eenmalig een belastingvrij bedrag te schenken voor het kopen of verbouwen van een woning. De Jubelton. Dit jaar kan dat nog voor maximaal € 106.671.
Lees meer
Wat doet de gemeente Rotterdam voor huizenzoekers?
Veel Rotterdammers zijn op zoek naar een betaalbaar huur- of koophuis. Maar het aanbod is beperkt. Een landelijk probleem, dat ook landelijk opgelost moet worden. Wat kan de gemeente Rotterdam toch doen voor huizenzoekers? In deze video legt de gemeente uit wat de stad doet om de prijzen in toom te houden en meer betaalbare woningen in de stad te krijgen.
Lees meer
Volg alles over wonen in Rotterdam
Facebook   Twitter   Twitter
Rotterdam. make it happen
© 2022 Gemeente Rotterdam