SAWA, Grote Beer, Diepenveen, Hart010, TreeHouse, Wielewaal
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Nieuws en inspiratie over wonen in Rotterdam
Online lezen
 | Afmelden
Wonen in Rotterdam
Betaalbaar wonen in hartje 010.
De hoek Coolsingel-Westblaak krijgt een metamorfose onder de naam Hart010. Naast een nieuwe ingang van metrostation Beurs, een hotel en een groenere buitenruimte, komt er een woontoren met tenminste 550 woningen waarvan de helft in het sociale- en middensegment.
Lees meer
Start inschrijving Diepenveen in West
Mix van compacte studio‚Äôs van 54 m2 tot royale stadswoningen van 160 m2 aan de voet van het Dakpark. Vanaf 8 november kun je jezelf inschrijven op een beschikbare woning.
Lees meer
Start verkoop SAWA, het gezondste gebouw
10 november start de verkoop van de 39 woningen in het Lloydkwartier. Sociaal en duurzaam wonen in een hippe stadswijk met alle benodigde voorzieningen dichtbij.
Lees meer
Schrijf je in op jouw favoriete Wielewaal woning
Woon jij straks in een Hortensia, Liguster of Witte Roos? Inschrijven op een kleurrijke en royale woning kan t/m 9 november.
Lees meer
PreSale KOER verwacht begin december
In KOER aan de Laan op Zuid komt een mix van 167 energiezuinige woningen. Voor ieder wat wils. Van starter tot senior.
Lees meer
Grote Beer biedt middenhuur in Alexander
Stads en energieneutraal wonen in een betaalbare huurwoning met oppervlaktes van circa 55 tot 110m2 en alle voorzieningen om de hoek.
Lees meer
Wonen, werken en leuke dingen doen in Tree House
Het nieuwe 130 meter hoge gebouw dat tussen het centraal station en Central Post komt, is geïnspireerd op het ecosysteem van een boom.
Lees meer
Rijnhavenpark: genieten van zon, groen, haven en strand.
De Rijnhaven met zijn historische kades, industriële monumenten en fraaie vergezichten gaat de komende jaren flink op de schop. Er komen tussen de 2.000 en 2.500 nieuwe woningen en een park compleet met strand. Hier kun je vanaf 2027 genieten van zon, groen, haven en strand. En dat gewoon midden in de stad!.
Lees meer
Volg alles over wonen in Rotterdam
Facebook   Twitter   Twitter
Rotterdam. make it happen
© 2021 Gemeente Rotterdam