Inspiratiebijeenkomst, Bernini, Juul, City Living, Vlietpark, Waterside
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Slimme huizenzoekers kijken eerst op woneninrotterdam.nl.
Online lezen
 | Afmelden
Wonen in Rotterdam
Laat je inspireren en stel al jouw vragen aan woonprofessionals op de Woonbeurs op 11 maart.
Hoe fijn is het om weer op een beurs rond te lopen en te zien en te ontdekken wat Rotterdam op woongebied te bieden heeft. Nu en in de toekomst. Huur en koop, in alle prijsklassen. Er staan nog zoveel mooie ontwikkelingen op de planning. Niet alleen woningen, maar ook het verbeteren van de leefomgeving. Meer hierover kun je ook horen tijdens een Inspiratiebijeenkomst. Meld je alvast aan.
Lees meer
Betaalbaar wonen in voormalig kantoor aan de Hoofdweg. Ook voor starters!
De 32 appartementen hebben afmetingen van ca. 42m² tot ca. 76m² en prijzen van €259.000 tot €355.000. Dit project is voor starters extra interessant, want waar de 0% overdrachtsbelasting geldt, zal de koopsom verlaagd worden. De verkoop is gestart en je bent welkom op een Open Huis in maart en april.
Lees meer
Bernini: iconisch wonen aan de Prinsenplas.
Direct aan en zelfs grotendeels in de Prinsenplas gelegen komt een technisch en architectonisch hoogstandje, de woontoren Bernini. De voorbereidende bouwwerkzaamheden zijn eind 2022 gestart! Er zijn nog enkele appartementen beschikbaar..
Lees meer
Wendy, Erik en Otis maken zich klaar voor vertrek naar Vreewijk.
In de benedenwoning van Wendy (34), Erik (34) en Otis (2) wil je wonen. Een comfortabele lichte woonkamer, een knusse compacte slaapkamer en een gezellige leefkeuken die uitkijkt op de tuin. Mét de reuring van Noordplein op loopafstand. De perfecte plek. Waarom dan toch een tekoop-bord op het raam?
Lees meer
Wonen in een voormalige kerk op Heijplaat middenin het havengebied.
Dit is jouw kans op een wel heel bijzondere woning! Net voorbij de Waalhaven in het Rotterdamse havengebied vind je Heijplaat, een dorp met een beschermd stadsgezicht. Hier worden 4 woningen gebouwd tussen de resten van de afgebrande Julianakerk, met oog voor het erfgoed van Heijplaat. Binnenkort start de verkoop.
Lees meer
Waterside II: huren aan de oever van de Maas met een prachtig uitzicht.
Een panoramisch uitzicht over de Maas of op een mooie binnentuin én beschikken over alle luxe die jouw leven een stukje comfortabeler maken? Dat kan in Waterside II in Oud-IJsselmonde. Het gebouw krijgt 11 stadswonigen en 113 appartementen in het middeldure en duurdere segment. Verhuur start voorjaar 2023.
Lees meer
Mooie eengezinswoningen in het groene Vlietpark fase 2.
Vlietpark is een nieuwbouwontwikkeling in Hoogvliet. Hier worden in twee fasen niet alleen duurzame huizen gebouwd, maar ook groen openbaar gebied met ruimte om te spelen en te verblijven. In Vlietpark zijn meerdere woningtypes, waardoor er altijd wel een woning is die bij jou past!
Lees meer
Volg alles over wonen in Rotterdam
Facebook   Twitter   Twitter
Rotterdam. make it happen
© 2023 Gemeente Rotterdam