Het Zuiderhof, ZuideR Carré, Glashaven, Comfort Wonen met zorg, ZOHO safari, KOER in VR
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Slimme huizenzoekers kijken eerst op woneninrotterdam.nl.
Online lezen
 | Afmelden
Wonen in Rotterdam
Maak kennis met Oosterflank en Het Lage Land: voor de liefhebbers van winkelen en rust.
De twee wijken in Prins Alexander zijn heel verschillend, maar bieden volop winkel- en sportmogelijkheden, zijn goed bereikbaar en er is veel groen met het Schollenbos en Kralingse Bos in de omgeving. Woningen zijn nog betaalbaar en er komen er ook nog heel wat bij.
Lees meer
Huren met zorg op aanvraag
Het complex met 24 comfortabele appartementen ligt in Prins Alexander met alles binnen handbereik. Het Prinsenpark, de metro, supermarkten, winkels en het IJsselland Ziekenhuis.
Lees meer
Stadsloft, appartement of penthouse?
Vandaag is de verkoop gestart van een grote variatie woningen, verdeeld over de Toren en Vleugel van de Glashaven. In het hart van het Maritiem District.
Lees meer
Vind woongeluk in Het Zuiderhof
De laatste 83 eengezinswoningen in Het Zuiderhof in Vreewijk gaan op maandag 19 september om 12.00 uur in de verkoop. Groen, gemoedelijk, multicultureel en gezellig.
Lees meer
Monumentaal wonen in ZuideR Carré
22 September gaan de 72 woningen in ZuideR Carré in de verkoop. Van lekker compact tot ruim, zoals de tweelaagse woningen die perfect zijn voor gezinnen.
Lees meer
Wat koop je in Rotterdam van 210.000 tot 355.000 euro?
Wil je een huis kopen in Rotterdam? Misschien heb je een specifieke buurt op het oog of bepaalde wijken waarin je vooral zoekt. Makelaars Lucas en Nick vertellen wat je waar kunt kopen voor een budget van 210.000 tot 355.000 euro.
Lees meer
Mee op ZOHO-safari?
Ben je ook benieuwd hoe ZOHO (Zomerhofkwartier in Noord waar zo'n 600 extra woningen komen) er straks uit gaat zien? Meld je dan voor de ZOHO-safari op 30 september tussen 15.30 – 18.00 uur. 
Lees meer
KOER Virtual Experience
Behalve dat je om de week het informatiecentrum kunt bezoeken, is het op 17 september ook mogelijk om het nieuwbouwproject in Feijenooord in virtual reality te ontdekken!
Lees meer
Volg alles over wonen in Rotterdam
Facebook   Twitter   Twitter
Rotterdam. make it happen
© 2022 Gemeente Rotterdam