ZuideR Carré en Het Zuiderhof, Alexanderpark, Alexanderkerk, Waterside II, Overhoeks, KOER
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Slimme huizenzoekers kijken eerst op woneninrotterdam.nl.
Online lezen
 | Afmelden
Wonen in Rotterdam
Wonen aan de oever van de Maas met een prachtig uitzicht.
Aan de oever van de Maas in Oud-IJsselmonde komt een gebouw met 10 stadswoningen en 115 appartementen in de vrije huursector. Waterside II voldoet aan de eisen van deze tijd met een prachtige binnentuin die je doet vergeten dat je in de stad bent.
Lees meer
Laatste royale eengezinswoningen
In het project Overhoeks zijn 2 stadswoningen beschikbaar gekomen. Drie verdiepingen, garage, groot privé terras, uitzicht Laan op Zuid en stoepje voor de deur.
Lees meer
Pre-sale laatste fase Het Zuiderhof
Het Zuiderhof is in alles heel Vreewijks: groen, gemoedelijk, multicultureel en gezellig. De laatste fase bestaat uit 16 Parkwoningen, 57 Delftse stoepwoningen, en 10 Tuinwoningen.
Lees meer
Kijkmiddag senioren woongebouwen
Op dinsdag 6 september wordt er in Ommoord een Kijkmiddag georganiseerd in verschillende seniorencomplexen. Nieuwsgierig hoe het is om daar te wonen?
Lees meer
Hoe ziet jouw droomappartement in Het Lage Land eruit?
Er wordt een onderzoek verricht naar woningbouw (appartementen) op de locatie Alexanderkerk in Het Lage Land. Zie je jezelf wonen op deze fijne plek? Wij zijn benieuwd naar jouw wensen en hoe jouw toekomstige droomappartement eruit ziet. Groot of klein, koop of huur, alleen of samen? Laat het weten.
Lees meer
Huren in tuindorp Tuinbuurt Vrijlandt
In het groene tuindorp komen sociale huurwoningen en appartementen met 2 of 3 slaapkamers. Verwachte start huur is begin 2023, schrijf je nu alvast in.
Lees meer
ZuideR Carré binnenkort in verkoop
In het voormalige Zuiderziekenhuis komen 72 stoere appartementen. Van lekker compact tot heerlijk ruim, zoals de tweelaagse woningen die perfect zijn voor gezinnen.
Lees meer
KOER infocentrum open tot einde jaar
168 huur- en koopwoningen op een toffe plek in Feijenoord. Het infocentrum is elke twee weken geopend op woensdagmiddag en zaterdagochtend.
Lees meer
Volg alles over wonen in Rotterdam
Facebook   Twitter   Twitter
Rotterdam. make it happen
© 2022 Gemeente Rotterdam