Start verkoop en verhuur, sociale huurwoningen, open huizen, maak kennis met de wijk Cool
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Slimme huizenzoekers kijken eerst op woneninrotterdam.nl.
Online lezen | Afmelden
Wonen in Rotterdam
Hoe bevalt het nieuwe wonen in De Wielewaal naast het Zuiderpark?
De nieuwe Wielewaal krijgt steeds meer vorm. De eerste huurders zijn inmiddels verhuisd naar één van de 77 nieuwe sociale huurwoningen. Tijd om te vragen hoe het ‘nieuwe wonen’ hen bevalt.
Lees meer
Appartementen The Caland in verkoop
In historische Scheepsvaartkwartier komen 48 luxueuze en duurzame woningen in een voormalig kantoorpand. De bouw is gestart en verwachte oplevering is nog dit jaar.
Lees meer
Presale Dahliablok in volle gang
Wonen met een gezamenlijke binnentuin waardoor je in de stad kunt genieten van een groene omgeving? In Bloemhof komen 33 koopwoningen in het midden tot hoge segment.
Lees meer
Open Dag Nieuwe Haverland vrijdag 28 juni
In Oud-Crooswijk wordt de Nieuwe Haverland School omgetoverd tot woongebouw met 15 maisonnettes, A++ energielabel en de woonruimte varieert tussen de 65 m² en 111 m²
Lees meer
Open Dag Bay House zaterdag 29 juni
Bay House op Katendrecht opent haar deuren. Stap binnen in een luxe woonwereld en ervaar het prachtige uitzicht op de Rijnhaven, de aangelegde groene binnentuin en veel meer. Meld je wel vooraf even aan op de projectsite.
Lees meer
Open Dag De Kuil maandag 15 juli
De bouw van De Kuil, een groene vallei op Zuid, is in volle gang. De eerste woningen zijn inmiddels opgeleverd. Op dit moment zijn er nog enkele Stads- en Terraswoningen beschikbaar. Meld je vooraf wel even aan op de projectsite.
Lees meer
Maak kennis met Cool: een echte stadswijk met grote diversiteit aan bewoners én bezoekers.
Velen van ons denken de stad te kennen, maar wat weet jij eigenlijk over de Rotterdamse wijken? Tijd voor een verkenning. Deze keer: de wijk Cool. Volgens bewoners een superdiverse, gave wijk met veel horeca, cultuur, winkels en een rijk uitgaansleven. Een goede balans tussen rust en reuring is hier belangrijk.
Lees meer en bekijk de video
Hollands Tuin: sociale huurwoningen in Oud IJsselmonde.
De gemeente gaat het voormalig schoolgebouw aan de Hollands Tuin 77 slopen in 2024. Er is een grote vraag naar betaalbare woningen. Daarom wil Woonbron hier 38 betaalbare appartementen bouwen voor de sociale verhuur. Er komen 32 driekamerappartementen en 6 tweekamerappartementen.
Lees meer
Bouw 741 woningen Brainpark versneld van start door extra geld Rijk.
In het Max Euwekwartier in Brainpark I start in het laatste kwartaal van 2024 de bouw van 741 woningen. Het gaat om 429 huurwoningen in het middensegment, 277 woningen in het hogere segment en 35 woningen in het topsegment. Rotterdam ontvangt van het Rijk 7,65 miljoen euro voor het versnellen van de bouw van deze woningen.
Lees meer
Voortgang bouw woontoren Bernini: een prachtig staaltje maatwerk.
De realisatie van de Berninitoren met 72 koopappartementen is in volle gang. Zo werkend tussen water en land, is het verwijderen van lange damwanden (26m1 lang) écht uniek. Zie de video. De woontoren kijkt uit op het Kralingse Bos en de skyline van het centrum. Er zijn nog maar 2 appartementen beschikbaar.
Bekijk de video en lees meer
Volg alles over wonen in Rotterdam
Facebook   Twitter   Twitter
Rotterdam. make it happen
© 2024 Gemeente Rotterdam