Nieuws en inspiratie over wonen in Rotterdam. De stad die continue in beweging is.
Online lezen
 | Afmelden
Wonen in Rotterdam
Starterslening voor aankoop 1e woning
Ben je een starter op de woningmarkt en kan je wel wat extra financiële ruimte gebruiken? Je kunt een lening van maximaal 30.000 euro aanvragen voor aankoop van jouw 1e woning.
Lees meer
Iedere dag vakantiegevoel
Dat wil toch iedereen! Naast het dorpscentrum van Hoek van Holland én midden in het duingebied komen 150 moderne en duurzame huur- en koopappartementen.
Lees meer
De Dukdalf in Feijenoord
Ruime huurappartementen met 3 kamers in een stadswijk met karakter. Energiezuinig, met veel groen. Woningen voor sociale huur, middenhuuren vrije sector. 
Lees meer
Daling van vrije sector huurprijzen.
De prijs voor een koopwoning ligt een stuk hoger dan vorig jaar terwijl de vrije sector huurprijzen zijn gedaald. Ben jij op zoek naar een huurwoning? In dit artikel lees je alles over de huurprijzen in alle Rotterdamse wijken.
Lees meer
Creatie en wonen komen samen
Diepenveen ligt aan de voet van het Dakpark naast het creatieve M4H en verbindt omliggende wijken. In de vijf gloednieuwe woningblokken komt zowel huur als koop, deels in het middensegment.
Lees meer
Wonen in een duurzaam collectief
Circa 167 woningen voor starters, gezinnen en senioren aan de Laan op Zuid in KOER. Met een gezamenlijke binnentuin en deelmobiliteit. PreSale start begin oktober.
Lees meer
POST brengt leven terug in monument
Het prachtige oude postkantoor aan de Coolsingel komt weer tot leven in de vorm van een multi-functioneel concept. De herontwikkeling brengt winkels, bars, restaurants, een 5* hotel en circa 300 woningen.
Lees meer
Samen bouwen aan een nieuwe toekomst in Tuinbuurt Vrijlandt.
In Lombardijen komt een nieuwe wijk met duurzame woningen in een tuindorp, aan of bij het water. Een van de eerste kopers van een woning in deze groen en kindvriendelijke buurt is het stel Enes en Busra. Zij vertellen hoe zij hun toekomst in de Tuinbuurt zien.
Lees meer
Volg alles over wonen in Rotterdam
Facebook   Twitter   Twitter
Rotterdam. make it happen
© 2021 Gemeente Rotterdam