Kennismaking Overschie - Kleinpolder, Floating Students, tuin vergroenen, De Kuil, StartR, tips
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Slimme huizenzoekers kijken eerst op woneninrotterdam.nl.
Online lezen
 | Afmelden
Wonen in Rotterdam
Maak kennis met Overschie en Kleinpolder: een heerlijk dorps gevoel maar toch onderdeel van de stad.
Omgeven door water, parken en polders. Er is een historische kern, voldoende winkels, scholen en supermarkten en je bent ook zo in het centrum van Rotterdam. Op de fiets of met openbaar vervoer is het maar een kwartiertje. De combinatie maakt het een bijzondere plek om te wonen en recreëren. En, er komen nog nieuwe woningen bij!
Lees meer
Stadswoningen middenin het groen
In De Kuil woon je comfortabel en duurzaam, middenin het groen, met alle voorzieningen in de buurt en dicht bij het centrum. 34 woningen met 4-woonlagen nu in verkoop.
Lees meer
Short of long stay verblijf in de Boezem
Er komen 80 moderne en gemeubileerde huurappartementen aan de Boezemweg in hartje Rotterdam. Uitgerust met alle nodige voorzieningen.
Lees meer
We willen hier nooit meer weg
De woning werd te groot en ook de trap was een probleem. Dankzij de hulp van de seniorenmakelaar is familie Sax verhuisd naar een benedenwoning.
Lees meer
Jouw (toekomstige) tuin vergroenen, maar je weet niet hoe?
Een groene tuin is goed voor de stemming, biodiversiteit, minder wateroverlast en meer koelte. Wil jij een groene tuin en heb je vragen over de keuze van planten en bloemen, de aarde, bemesting, het onderhoud of ontwerp? Kom langs op de speciale vragenuren van Natuurstad op 17, 19, 24 en 27 mei aanstaande!
Lees meer
Eerste woonschip voor studenten
In Rotterdam komt het eerste woonconcept voor studenten, genaamd 'Abou'. Het doel is een gezonde leefomgeving en (t)huis voor de toekomst.
Lees meer
Genieten uitzicht op het water en de stad 
In de Piekstraat heb je de ruimte om ánders te wonen in zes woningtypes, variërend in grootte van 56 tot 234 m2. Familie Gangadin vertelt waarom zij gaan verhuizen.
Lees meer
Tip van de makelaar: wel of geen aankoopmakelaar in de arm nemen?
Het is een vraag die veel woningzoekenden stellen. Vooral de vraag ‘wat kan een aankoopmakelaar dat ikzelf niet kan?’ leeft bij veel twijfelaars, merkt ook aan- en verkoopmakelaar Lucas. Hij vertelt over de meerwaarde van een goede aankoopmakelaar en waarmee rekening te houden bij het proces én de keuze.
Lees meer
Volg alles over wonen in Rotterdam
Facebook   Twitter   Twitter
Rotterdam. make it happen
© 2022 Gemeente Rotterdam