Start verhuur - Kijkmiddag Ommoord - Alexanderpark - Studentenwoningen - Tip
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Slimme huizenzoekers kijken eerst op woneninrotterdam.nl.
Online lezen
 | Afmelden
Wonen in Rotterdam
Meer groen, daar wordt je gelukkiger van én het helpt tegen de warmte.
Meer groen in de tuin, voor de gevel of op het dak. Het zorgt voor een beetje meer geluksgevoel en ontspanning. Ook helpt het met de biodiversiteit, wateropvang én tegen de warmte. Super handig met die warme en droge zomers! Vraag nu subsidie aan om jouw eigen groene oase te maken.
Lees meer
Verhuur gestart studentenstudio's
87 gloednieuwe shortstay en longstay studio’s met eigen woon-, slaapgedeelte, keuken, badkamer en privé berging. Op een topplek in de stad aan de Glashaven.
Lees meer
Verhuur gestart Park16Hoven
In Reijsendaal Noord komen 60 (eengezins)huurwoningen, verdeeld over 13 rijtjes van 2 tot 6 woningen. Met een geweldige achtertuin – 15 tot 18 meter diep, op het zuidwesten.
Lees meer
Kijkmiddag woongebouwen voor senioren in Ommoord.
Dinsdag 6 september van 13:30 – 16:00 uur wordt er een Kijkmiddag georganiseerd in een aantal seniorencomplexen. Ben jij nieuwsgierig hoe het is om daar te wonen? Voor jezelf of misschien wel voor je ouders? Kom eens kijken in het groene en rustige Ommoord.
Lees meer
Wonen in het nieuwe centrum van Oost
Circa 350 woningen waarvan de helft in het betaalbare segment. Op een voormalige katoor locatie aan een park In de wijk Oosterflank.
Lees meer
Starters enquête
Ben jij starter op de woningmarkt? Dan hebben wij jou hulp nodig met het beantwoorden van een paar vragen om meer inzicht te krijgen in de wensen van starters. We verloten vijf cadeaukaarten t.w.v. € 25.
Lees meer
Volg alles over wonen in Rotterdam
Facebook   Twitter   Twitter
Rotterdam. make it happen
© 2022 Gemeente Rotterdam