Nieuws en inspiratie over wonen in Rotterdam. De stad die continue in beweging is.
Online lezen
 | Afmelden
Wonen in Rotterdam
Feyenoord City = het Rotterdam van morgen met zo'n 3.700 woningen.
De student die voor het eerst op zichzelf gaat wonen. Het jonge gezin dat doorstroomt van appartement naar huis met tuin. Het oudere echtpaar dat droomt van een penthouse met uitzicht over de Maas. Maar ook de familie die op zoek is naar een sociale huurwoning. Feyenoord City wordt een gebied waar iedereen zich thuis voelt. En waar dus iedereen kan wonen.
Lees meer
Zonnige huurwoningen in Oude Noorden
Sfeervolle splitlevelwoningen met een tuin op het zuiden en topmaisonnettes met een zonnig terras voor middeninkomens.
Lees meer
Kan ik als 55-plusser een hypotheek afsluiten?
Dat kan zeker! En met de huidige lage rentestand is dit juist ontzettend interessant. Hypotheek specialist Chris vertelt over de mogelijkheden.
Lees meer
Kleurrijk wonen in de Wielewaal

Eind september start de verkoop van de eerste 31 Wielewaal woningen. Ruime huizen met een tuin in een groene en kleurrijke omgeving.

Lees meer
Bekijk de Piekstraat in Feijenoord op bouwlocatie of thuis in 3D.
Scan een QR-code bij de bouwlocatie om het nieuwbouwproject de Piekstraat op ware grootte zien staan. Ook kan je een miniatuur versie van het gebouw thuis op je bureau of keukentafel zetten en er omheen lopen.
Lees meer
Van platteland naar 20 hoog op Zuid
Natascha en Jan kunnen niet wachten tot hun appartement in nieuwbouwproject Imagine klaar is. Ze zijn toe aan een nieuwe fase in hun leven met stadse reuring.
Lees meer
Wonen met uitzicht op de Maas
Vanaf eind september gaan 40 de woningen van Dok&Kaai op de Müllerpier in de verkoop. Op dé woonpier van Rotterdam is het maritieme verleden altijd voel- en zichtbaar.
Lees meer
Volg alles over wonen in Rotterdam
Facebook   Twitter   Twitter
Rotterdam. make it happen
© 2021 Gemeente Rotterdam