Podcast Rijnhaven, Gezondste gebouw van Rotterdam, Rubroekstraat, Feyenoord City, Samenvoegen of Vergroten op Zuid, Podcast Rijnhaven
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Slimme huizenzoekers kijken eerst op woneninrotterdam.nl.
Online lezen
 | Afmelden
Wonen in Rotterdam
Fijn om mee te kunnen helpen Zuid nóg mooier te maken.
Lucia is in dienst van gebiedsontwikkelaar AM en Luc werkt voor Heijmans Vastgoed. Samen werken ze aan het plan van Feyenoord City. Het eerste woonproject, Imagine, is in aanbouw. Het volgende project is de Colosseumweg. Hier komen 3 woongebouwen van verschillende hoogtes met circa 550 woningen en een levendig plein.
Lees meer
Comfortabel huren in Crooswijk
De bouw is gestart van 60 sociale huurappartementen en -maisonnettes aan de Rubroekstraat. Met 2 tot 4 kamers en een buitenruimte op de extra brede gallerij.
Lees meer
Wonen in een park is een Buitenkans
Met trots bouwt Nederlandse Bouw Unie aan 32 unieke woningen aan de rand van Park de Twee Heuvels in IJsselmonde. Een geweldig uitzicht op het groen en hoge ramen.
Lees meer
Een huis vol technische snufjes om langer thuis te kunnen blijven wonen.
Van robotkat, automatische verlichting en gordijnen tot een slimme speaker waartegen de bewoner dagelijks “Hé, goedemorgen” moet zeggen. Vreemd? Futuristisch? Nee hoor. Kom in een van de comfortwoningen kennis kan maken met technologische e-Health oplossingen die langer thuis wonen comfortabel én veiliger maken.
Lees meer
Voormalige school met 5 meter hoge plafonds
In het Nieuwe Westen wordt een school omgebouwd naar 8 luxe woningen met entresols, een tuin, balkon of dakterras.
Lees meer
Op en top Rotterdams wonen
Op de rand van Rubroek en Oud-Crooswijk wordt een voormalig schoolgebouw omgebouwd naar 15 maisonnettes met een oppervlakte tussen de 62m² en 113 m²
Lees meer
Eerste houten en gezondste gebouw
Uniek gebouw met zowel koop- als huurwoningen. Goed nieuws voor wie ook in SAWA wil wonen: er zijn nog een aantal koopwoningen vrij.
Lees meer
Woningen samenvoegen of vergroten in Zuid mét subsidie.
Wil je in Zuid (blijven) wonen, maar heb je meer ruimte nodig? Rotterdam stimuleert het samenvoegen en vergroten van woningen in een deel van Rotterdam Zuid. Als (toekomstig) woningeigenaar kun je 35.000 euro krijgen voor het samenvoegen van woningen en 20.000 euro voor het vergroten van jouw woning.
Lees meer
Volg alles over wonen in Rotterdam
Facebook   Twitter   Twitter
Rotterdam. make it happen
© 2022 Gemeente Rotterdam