Inloopmiddag KOER, 32Noord, Correctgebouw, Wonen in Diepeveen, bewonersverhaal
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Slimme huizenzoekers kijken eerst op woneninrotterdam.nl.
Online lezen
 | Afmelden
Wonen in Rotterdam
Inloopmiddag 11 mei KOER op Zuid
Wonen op een fantastische plek in Rotterdam Feijenoord met alle voorzieningen dichtbij? Meld je dan aan voor de 2e inloopmiddag op de bouwlocatie aan de Laan op Zuid.
Lees meer
Duurzaam en centraal wonen in Noord
Het voormalige Correctgebouw aan de Bergweg in Noord maakt plaats voor 83 huurwoningen variërend van 50 tot 110m2, aangesloten op stadsverwarming.
Lees meer
Langs de Rotte komen 32 woningen
De hippe winkelstraat Zwaanshals om de hoek, restaurantjes en terrasjes aan de Zaagmolenkade en het centrum op een steenworp afstand. Daar wil je toch ook wonen?
Lees meer
Dolgelukkig met een woning in Diepeveen, pal naast Delfshaven.
Ingrid Gumbs wilde al langere tijd terugkeren naar Rotterdam, haar geboortestad. Ze verhuisde naar een huurwoning, maar ze zocht verder naar een koopwoning. Na haar inschrijving bemachtigde ze een woning in project Diepeveen. “Ik kijk er enorm naar uit, een huis helemaal van mezelf én vlak naast historisch Delfshaven.”.
Lees meer
Volg alles over wonen in Rotterdam
Facebook   Twitter   Twitter
Rotterdam. make it happen
© 2022 Gemeente Rotterdam