Het laatste woningaanbod en de nieuwste innovaties voor jou op een rijtje.
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Slimme huizenzoekers kijken eerst op woneninrotterdam.nl.
Online lezen | Afmelden
Wonen in Rotterdam
Open Huis Tuinbuurt Vrijlandt - 22 mei
In de wijk Lombardijen komt een nieuwe buurt met 290 woningen: Vrijlandt. De buurt ligt tussen de Ogiersingel en Molenvliet. Er is al een groot aantal huizen verkocht/verhuurd. Er zijn nog enkele koopwoningen beschikbaar die in fases worden opgeleverd.
Lees meer over Tuinbuurt Vrijlandt
Start verkoop Parkwoningen in De Hofrij 27 mei
De Hofrij ligt in de wijk Zestienhoven, een moderne woonwijk ten noorden van Overschie. Het project bestaat uit 22 koopwoningen met 3 of 4 woonlagen. Elke Parkwoning biedt luxe, ruimte en stijl, omringd door een oase van groen dichtbij de stad
Lees meer over De Hofrij
Appartementen en studio's The Caland in de verkoop
The Caland is een transformatieproject in het Scheepvaartkwartier. Op deze plek heb je het beste van twee werelden: de rust van Het Park en de gezelligheid van de Veerhaven. Er zijn nog enkele woningen beschikbaar in The Caland. Deze worden in Q3 van 2024 opgeleverd.
Lees meer over The Caland
In de Scharnier woon je direct aan de Maas
Op de kop van Katendrecht worden 118 koopappartementen gebouwd. Vanaf deze locatie heb je een prachtig uitzicht over het schiereiland. De verwachtte start van de verkoop is nog in de eerste helft van 2024. De verkoopprijs start bij €325.000 v.o.n.
Lees meer over de Scharnier
Verkoop woningen Wielewaal fase 6: start deze zomer
In de kleine woonwijk aan de rand van het Zuiderpark komen zo'n 800 huur- en koopwoningen. Er zijn al veel woningen opgeleverd. Er zijn nog enkele woningen uit fase 5 beschikbaar en fase 6 start deze zomer. 
Lees meer over de Wielewaal
Maak als VvE werk van verduurzaming en meld je aan voor de cursus.
Ben je woningeigenaar in een vereniging van eigenaars? En wil je stappen zetten om jouw gebouw te verduurzamen? Doe dan mee aan de gratis cursus ‘Rotterdamse VvE’s Met Energie’. De cursus is 3 keer op de dinsdagavond van 4, 11 en 18 juni.
Lees meer over de cursus
Bouwplannen? Hier vind je meer informatie om te starten met jouw woningbouwinitiatief.
Bouwplannen? Lees meer
Volg alles over wonen in Rotterdam
Facebook   Twitter   Twitter
Rotterdam. make it happen
© 2024 Gemeente Rotterdam