TAQA Theater De Vest
  Grote Kerk Alkmaar
Aanmelden
Wie jarig is, trakteert!
Aanmelden wijkenactie   
Vroonermeer
In theaterseizoen 2022 - 2023 vieren we de 45e verjaardag van Theater De Vest. Alle inwoners van Gemeente Alkmaar maken kans op twee vrijkaarten voor een voorstelling of concert in De Vest. Om de winkansen eerlijk te spreiden, hanteren we per wijk (of deel van de Gemeente Alkmaar) een aparte intekenlijst. Per wijk worden 2 x 45 vrijkaarten verloot.

Met onderstaand formulier doe je mee met de actie voor Vroonermeer.
Postcode 1822
 
 *
 *

JE GEGEVENS
 *
 *
 *
 *
 *
 *
 *

DE SPELREGELS
  • Je kunt kans maken op maximaal twee van de 45 beschikbare vrijkaarten en je kunt je één keer aanmelden per adres.
  • Het aanmeldformulier moet volledig worden ingevuld. De informatie wordt gebruikt om je per e-mail te informeren over de actie en om, indien ingeloot, de vrijkaarten toe te sturen. Het is mogelijk om ook extra tickets tegen betaling aan te vragen, als je met meer dan twee personen naar het theater wilt.
  • De verloting gebeurt niet op volgorde van binnenkomst. Alle aanmeldingen worden verzameld. Op 5 december sluit de aanmeldperiode en wordt er geloot. Zowel winnaars als niet-winnaars ontvangen medio december hierover per e-mail bericht.
  • Heb je reeds kaarten voor de voorstelling waarop u bent ingeloot, dan vindt er geen restitutie plaats op reeds gekocht kaarten. 
E-nieuwsbrief:  Als je je aanmeldt voor de e-nieuwsbrief, dan geef je toestemming voor het ontvangen van informatie. Wij gaan zorgvuldig om met je gegevens. Wij verstrekken geen persoonlijke gegevens aan derden. Je toestemming intrekken is te allen tijden mogelijk: je kunt je direct afmelden via de e-nieuwsbrief of door te mailen met kaartverkoop@taqatheaterdevest.nl.
 
Wij zijn TAQA Theater de Vest en Grote Kerk Alkmaar. Binnen en buiten de muren van onze gebouwen verrassen we je met de mooiste toneel, dans, cabaret en allerlei andere voorstellingen en exposities. Voor iedereen! De deur staat bij ons altijd open. Kom je snel een keertje langs?
www.taqatheaterdevest.nl
www.grotekerk-alkmaar.nl
Facebook   Instagram   Twitter   Youtube