M4H, Moodz in ZOHO, Glashaven, Schiekade Living, Participatie Katendrecht
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Slimme huizenzoekers kijken eerst op woneninrotterdam.nl.
Online lezen
 | Afmelden
Wonen in Rotterdam
M4H krijgt een stoere woonwijk met ruimte voor innovatieve ondernemers.
Voel je welkom in de meest vooruitstrevende stadshaven van Rotterdam. Een gebied in transformatie, waar de maritieme en industriële geschiedenis deels plaatsmaakt voor een mix van werken, cultuur, horeca, sport, onderwijs en meer dan 2.000 woningen.
Lees meer
Verkoop MOODZ start 15 november
Er komen 31 stadswoningen met balkon, tuin of dakterras in het Zomerhofkwartier, of kort ZOHO. Een bruisende buurt met een lekker rauw randje en dicht bij het centrum.
Lees meer
Uniek all-in startersconcept
Ben jij tussen de 18 en 27 jaar en zoek je een toffe plek midden in Rotterdam? De Startmotor biedt eigen woonruimte en gedeelde ruimtes zoals bios, werkruimtes, ontspanning en dakterras.
Lees meer
Woon je op de Kaap of kom je er in de toekomst wonen en wil je meebouwen?
Op Katendrecht zal er de komende jaren nog worden gebouwd. Bouwen is nodig, omdat er een tekort aan huizen is. De gemeente wil een huis voor elke Rotterdammer. Bij de uitwerking van de plannen wil de gemeente graag met (toekomstige) bewoners in gesprek, ook over jouw ideeën. Kom je ook meedenken en meepraten?
Lees meer
Wonen achter gevel uit 1907 in Noord
De 17 hypermoderne appartementen van Schiekade Living zijn ca. 50 tot 136m2 en hebben 2.85 meter hoge plafonds. De karakteristieke gevel blijft behouden. De verkoop is in volle gang en dit jaar starten de werkzaamheden.
Lees meer
Open Huis in de Glashaven
In november en december gaat de deur van Glashaven open. Wil je wonen met een indrukwekkend uitzicht en het levendige centrum om de hoek? Meld je dan aan voor het open huis.
Lees meer
Duurzaam wonen aan de Prinsenplas
De bouw van de Berninitoren is gestart. In het groen aan de plas komen 72 koopappartementen met uitzicht over de skyline van de stad. Er zijn nog enkele woningen te koop.
Lees meer
Woonaanbod nieuwbouwprojecten in Rotterdam. Huur en koop.
We houden jou graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op woongebied in de stad. In deze kaart vind je nieuwbouwprojecten in Rotterdam waarvan de woningen in de verhuur of verkoop zijn of gaan komen. Projecten om in de gaten te houden dus!
Lees meer
Volg alles over wonen in Rotterdam
Facebook   Twitter   Twitter
Rotterdam. make it happen
© 2022 Gemeente Rotterdam