Deze nieuwsbrief is een uitgave van gebiedsaannemer WaakSaam. WaakSaam beheert en onderhoudt in opdracht van de provincie Noord-Holland wegen, vaarwegen, bruggen, sluizen, groen, gebouwen en terreinen in de Kop van Noord-Holland tot juni 2025. Is deze nieuwsbrief niet goed leesbaar, klik dan rechts bovenin voor de webversie.
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌

Nieuwsbrief WaakSaam: december 2022

Lees online
  |  Afmelden
Dura Vermeer
 
Nieuwsbrief WaakSaam: december 2022
Beste lezer,
 
Deze nieuwsbrief is een uitgave van gebiedsaannemer WaakSaam. WaakSaam beheert en onderhoudt in opdracht van de provincie Noord-Holland wegen, vaarwegen, bruggen, sluizen, groen, gebouwen en terreinen in de Kop van Noord-Holland tot juni 2025. Is deze nieuwsbrief niet goed leesbaar, klik dan rechts bovenin voor de webversie. 
 

N240 Slootweg: aanleg grasbetontegels

Tussen 21 november 2022 en 10 februari 2023 voeren we deel 2 uit van de werkzaamheden op de N240 Slootweg tussen De Haukes en Slootdorp. In augustus hebben we de deklaag vervangen en om de verkeersveiligheid te vergroten plaatsen we op dit deel van de N240 ook grasbetontegels in de berm. De werkzaamheden vorderen volgens planning.


Grasbetontegels in de berm op de N240 Slootweg

Planning en omleidingsroute doorgaand verkeer (herhaling)
Deel 1: maandag 21 november – vrijdag 23 december 2022
Deel 2: maandag 16 januari –  vrijdag 10 februari 2023
Gedurende de gehele periode dat we aan het werk zijn is het deel van de N240a tussen De Haukes en Slootdorp afgesloten voor doorgaand verkeer. Doorgaand verkeer maakt gebruik van de A7. Doorgaand landbouwverkeer kan gebruik maken van de Den Oeverseweg. (Brom)fietsverkeer rijdt via de Nieuwesluizerweg, Molenweg en Amstelmeerweg.

Klik hier voor de omleidingsroute voor doorgaand verkeer

In de periode tussen deel 1 en deel 2 stellen we de N240 Slootweg open voor al het verkeer.


Werkzaamheden Schagerbrug (N248) in Middenmeer

Tussen maandag 6 februari en vrijdag 17 februari 2023 voert WaakSaam onderhoudswerkzaamheden uit aan de Schagerbrug in Middenmeer. Het gaat om onderhoud aan de mechanische delen van de brug. We werken hierbij met een halve rijbaanafzetting, waardoor er mogelijk wat oponthoud is voor het wegverkeer bij de brug.
Voor de scheepvaart geldt dat er geen bediening van de brug mogelijk is van maandag 6 februari 09.00 uur tot zaterdag 18 februari, 09.00 uur. Onderdoorvaart (KP 260) blijft mogelijk.


Schagerbrug (N248) bij Middenmeer


Vervangen dekplanken Waardbrug (N248) in 2023

Begin november hebben wij een spoedreparatie uit moeten voeren aan enkele dekplanken van de Waardbrug (N248) nabij Kolhorn. Helaas is zo’n spoedreparatie niet voldoende om de brug in stand te houden tot de vervanging van de brug over een aantal jaren. Daarom moeten wij in 2023 alle dekplanken van de Waardbrug vervangen.

De werkzaamheden staan gepland van 30 maart tot en met 26 april 2023. Gemotoriseerd verkeer kan gedurende deze periode helaas niet passeren. Het doorgaande verkeer volgt een omleidingsroute via de N242/N241.

In deze periode is de Waardbrug ook gestremd voor de scheepvaart. Ook onderdoorvaart is niet mogelijkWerkzaamheden rotonde N250/Ravelijnweg in Den Helder voor tweede keer uitgesteld

Helaas hebben we de werkzaamheden aan de rotonde N250/Ravelijnweg (18 november - 21 november 2022) wederom uit moeten stellen vanwege de te verwachten weersomstandigheden. We vervangen hier in opdracht van de provincie Noord-Holland de deklaag van de rotonde en konden vanwege het te verwachten slechte weer de kwaliteit van ons werk niet garanderen.
Zodra we een nieuwe datum hebben, dan delen wij dat.


Rotonde N250/Ravelijnweg

Tevredenheidsonderzoek WaakSaam 2022

Wij willen graag weten of u tevreden bent over de manier waarop WaakSaam u informeert over de werkzaamheden en reageert op vragen en klachten. Daarom voeren wij jaarlijks een tevredenheidsonderzoek uit. Hiervoor heeft u als het goed is al een aparte uitnodiging ontvangen.

Veel reactie hebben wij al mogen ontvangen, maar hoe meer hoe beter uiteraard. Vandaar nogmaals een herinnering. Voor een ieder die hem al ingevuld heeft, veel dank. Wellicht wint u één van de twee beschikbare VVV-bonnen van 25 euro.

Het beantwoorden van de vragen duurt hooguit drie minuten en is voor ons zeer waardevol om onze dienstverlening te kunnen verbeteren. U kunt de enquête indien gewenst anoniem invullen. Invullen kan tot en met 23 december 2022


Via de volgende link kunt u naar de enquête toe: https://surveys.enalyzer.com?pid=tbam6sek
 
Alvast bedankt voor uw medewerking.
 
 
Fijne feestdagen!

Het einde van het jaar komt in zicht. Mogelijk heeft u in meer of mindere mate hinder ondervonden van onze werkzaamheden. Ondanks dat wij ons best doen dit zoveel als mogelijk te beperken, lukt dat niet altijd. Wij danken u in ieder geval ook dit jaar weer voor uw begrip en geduld.
 
Via deze weg wil ik u namens iedereen binnen WaakSaam hele fijne feestdagen wensen en ook alvast een goed 2023.
 
Tot volgend jaar!

Adres kantoor WaakSaam
Het kantoor van WaakSaam is gevestigd aan de Oude Blaauwweg 5, 1521 RN Wormerveer.
 
Vragen? Bel gratis met het servicepunt van de Provincie Noord-Holland!

Heeft u vragen of opmerkingen over onderhoud aan provinciale (vaar)wegen, bruggen of viaducten, groen of gebouwen in de Kop van Noord-Holland? Bel of mail met het Servicepunt van de provincie Noord-Holland, telefoonnummer 0800 – 0200 600 (gratis) en e-mail: servicepunt@noord-holland.nlDe werkzaamheden van de provincie zijn ook te volgen op Facebook.com/KopNoordHolland.


Aanmelden of afmelden nieuwsbrief of meer informatie over onze werkzaamheden?

Krijgt u deze nieuwsbrief doorgestuurd? U kunt de nieuwsbrief ook rechtstreeks van ons ontvangen. Meld u aan op waaksaam.com/houd-mij-op-de-hoogte. Op onze website www.waaksaam.com vindt u ook meer informatie over de werkzaamheden en kunt u nieuwsberichten teruglezen.

Wilt u deze nieuwsbrief niet meer ontvangen, dan kunt u zich afmelden via de afmeldlink rechts bovenin de nieuwsbrief.

 
 
WaakSaam

Oude Blaauwweg 5
1521 RN  Wormerveer

  M: melding@waaksaam.com
W: www.waaksaam.com
WaakSaam voert de werkzaamheden uit in opdracht van:
Provincie Noord Holland