Deze nieuwsbrief is een uitgave van gebiedsaannemer WaakSaam. WaakSaam beheert en onderhoudt in opdracht van de provincie Noord-Holland wegen, vaarwegen, bruggen, sluizen, groen, gebouwen en terreinen in de Kop van Noord-Holland tot juni 2025. Is deze nieuwsbrief niet goed leesbaar, klik dan rechts bovenin voor de webversie.
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌

Nieuwsbrief WaakSaam: April 2024

Lees online  |  Afmelden
Dura Vermeer
 

Extra nieuwsbrief WaakSaam: April 2024

Beste lezer,
 
Deze nieuwsbrief is een uitgave van gebiedsaannemer WaakSaam. WaakSaam beheert en onderhoudt in opdracht van de provincie Noord-Holland wegen, vaarwegen, bruggen, sluizen, groen, gebouwen en terreinen in de Kop van Noord-Holland tot juni 2025. Is deze nieuwsbrief niet goed leesbaar, klik dan rechts bovenin voor de webversie. 

Na het Paasweekend starten wij met onze werkzaamheden op de N245 Provincialeweg / Schagerweg. De N245 is een drukke doorgaande weg en zal tussen dinsdag 2 april en woensdag 24 april 2024 afgesloten zijn voor doorgaand verkeer. Dit gaat ongetwijfeld voor de nodige hinder zorgen. Vandaar deze extra nieuwsbrief om deze werkzaamheden nogmaals onder de aandacht te brengen.

 
Daarnaast hebben wij net ons werk op de N502 Duinweg afgerond en staat het volgende werk op de N240 Slootweg / Westerterpweg alweer gepland.

Asfaltwerkzaamheden N245 Schagerweg/Provincialeweg

WaakSaam voert in opdracht van de provincie Noord-Holland van dinsdag 2 april tot en met woensdag 24 april werkzaamheden uit op de N245 Provincialeweg / Schagerweg. Het gaat om het deel nabij Dirkshorn tot de kruising met de N504. In verschillende fasen vervangen wij hier de deklaag en werken we aan de kruisingen. Dit betekent dat het deel van de N245 tussen de Zuiderweg en de aansluiting met de N504 de gehele periode afgesloten is voor doorgaand verkeer.Omleidingsroute gemotoriseerd verkeer

 • De gehele periode is de N245 afgesloten voor doorgaand verkeer. Doorgaand verkeer volgt een omleidingsroute via de N248, N241, N242, N504. Uiteraard kan ook de N9 gevolgd worden;

 
Klik hier voor de omleidingsroute
 

 • Er blijven van de kruisingen Middenweg, Ambachtsdijk en Warmenhuizerweg altijd twee van de drie kruisingen open om de oost-westverbinding (en vice versa) te borgen;
 • De werkzaamheden aan de kruisingen Ambachtsdijk en Warmenhuizerweg worden in een lang weekend (vrijdag, 20.00 uur – maandag 05.00 uur) uitgevoerd. In deze periode is de kruising volledig afgesloten;
 • Indien een fase afgerond is kan bestemmingsverkeer weer gebruik maken van dit deel van de N245.

 
N245 is een drukke doorgaande weg en zal tussen dinsdag 2 april en woensdag 24 april 2024 afgesloten zijn voor doorgaand verkeer. Dit gaat ongetwijfeld voor de nodige hinder zorgen. Vandaar deze extra nieuwsbrief om deze werkzaamheden nogmaals onder de aandacht te brengen.
 
Daarnaast hebben wij net ons werk op de N502 Duinweg afgerond en staat het volgende werk op de N240 Slootweg / Westerterpweg alweer gepland.
 
Asfaltwerkzaamheden N245 Schagerweg/Provincialeweg

WaakSaam voert in opdracht van de provincie Noord-Holland van dinsdag 2 april tot en met woensdag 24 april werkzaamheden uit op de N245 Provincialeweg / Schagerweg. Het gaat om het deel nabij Dirkshorn tot de kruising met de N504. In verschillende fasen vervangen wij hier de deklaag en werken we aan de kruisingen. Dit betekent dat het deel van de N245 tussen de Zuiderweg en de aansluiting met de N504 de gehele periode afgesloten is voor doorgaand verkeer.
 
Omleidingsroute gemotoriseerd verkeer

 • De gehele periode is de N245 afgesloten voor doorgaand verkeer. Doorgaand verkeer volgt een omleidingsroute via de N248, N241, N242, N504. Uiteraard kan ook de N9 gevolgd worden;

 
Klik hier voor de omleidingsroute
 

 • Er blijven van de kruisingen Middenweg, Ambachtsdijk en Warmenhuizerweg altijd twee van de drie kruisingen open om de oost-westverbinding (en vice versa) te borgen;
 • De werkzaamheden aan de kruisingen Ambachtsdijk en Warmenhuizerweg worden in een lang weekend (vrijdag, 20.00 uur – maandag 05.00 uur) uitgevoerd. In deze periode is de kruising volledig afgesloten;
 • Indien een fase afgerond is kan bestemmingsverkeer weer gebruik maken van dit deel van de N245.

 
Planning en fasering
In onderstaande afbeelding is geprobeerd de planning en fasering zo duidelijk mogelijk weer te geven.
 • Fase 1: 2 t/m 8 april – N245, inclusief kruising Middenweg. Kruising Middenweg open als kruising Ambachtsdijk afgesloten wordt;
 • Fase 2: 5 t/m 8 april – Kruising Ambachtsdijk;
 • Fase 3: 8 t/m 15 april – Rechtstand tussen de kruisingen Ambachtsdijk en Warmenhuizerweg;
 • Fase 4: 12 t/m 15 april – Kruising Warmenhuizerweg;
 • Fase 5: 15 t/m 21 april – Rechtstand tussen de kruisingen Warmerhuizenweg en de N504.

 
In verband met onvoorziene (weers)omstandigheden plannen we 3 extra dagen in tot en met 24 april.
 
Buslijn 157 Connexxion
In de periode van 2 t/m 5 april kan buslijn 157 van Connexxion niet de volledige route rijden. Dit betekent dat deze lijn gedurende deze dagen niet door Dirkshorn rijdt en door werkzaamheden van gemeente Schagen niet alle haltes in Tuitjenhorn aan kan doen.
Klik hier voor de route die buslijn 157 rijdt van 2 t/m 5 april.

Mogelijke hinder in de avond en nacht
Om de werkzaamheden zo snel mogelijk gereed te hebben, en het verkeer zo weinig mogelijk te hinderen, werken wij soms ook in de avond en de nacht. Dit betekent dat er mogelijk enige geluidshinder kan ontstaan. Dit vinden wij vervelend, maar hopen op uw begrip.
 
Vervangen deklaag N240 Slootweg / Westerterpweg
 
WaakSaam voert in opdracht van de provincie Noord-Holland in mei 2024 werkzaamheden uit op de N240 Slootweg/Westerterpweg. Het gaat om het deel van de N240 Slootweg nabij de sportvelden tot de rotonde Westerterpweg nabij Wieringerwerf. We voeren deze werkzaamheden in twee fasen uit tussen 3 mei en 17 mei 2024.Werkzaamheden in twee fasen tussen 3 mei en 17 mei 2024
Om de bereikbaarheid zoveel als mogelijk te borgen werken we in twee fasen.
Fase 1 (rode tracé) duurt van vrijdag 3 mei t/m woensdag 8 mei 2024. Tijdens het weekend is de weg opengesteld voor al het verkeer. Fase 2 start op maandag 13 mei en is op vrijdag 17 mei gereed.

Omleidingsroute gemotoriseerd verkeer
Gedurende beide fasen van ons werk is het deel waar gewerkt wordt afgesloten voor gemotoriseerd verkeer. Voor het (brom)fietsverkeer is er geen hinder. Gemotoriseerd verkeer volgt een omleidingsroute.

Klik hier voor de omleidingsroute fase 1

Klik hier voor de omleidingsroute fase 2

Let op: In fase 1 van onze werkzaamheden is de rotonde N240/Brink/Prins Bernhardweg gestremd. Dit betekent dat het bedrijventerrein ten noordwesten van deze rotonde, en aanwonenden aan of nabij de Nieuwesluizerweg, in deze fase alleen via de Nieuwesluizerweg vanuit westelijke richting bereikbaar zijn.

Klik hier voor de route

Busvervoer
Helaas kan tijdens onze werkzaamheden buslijn 134 van Connexxion niet door Slootdorp rijden. Op dit moment is onderstaande de laatste stand van zaken. Indien hier aanpassingen op komen, dan zullen we dat melden op: https://waaksaam.com/nieuws/asfaltwerk-n240-slootweg-westerterpweg/

Fase 1:
Tijdens fase 1 (3 t/m 8 mei) wordt er een tijdelijk halte ingericht net ten oosten van de rotonde Den Oeverseweg.  De haltes Praamweg, Dolfijnweg, Koningin Wilhelminaweg, Kerkstraat en Den Oeverseweg komen hiermee tijdelijk te vervallen.

Fase 2:
Tijdens fase 2 (13 t/m 17 mei) zetten we pendelbussen in. Alle haltes in Slootdorp worden aangedaan en passagiers kunnen bij halte Middenmeer Winkelcentrum overstappen.
 
Werkzaamheden N502 Duinweg (Callantsoog) afgerond

Van 11 maart tot en met 22 maart hebben we de deklaag vervangen van de N502 Duinweg in Callantsoog. De werkzaamheden zijn soepel en volgens planning verlopen. Op dit deel van de N502 Duinweg ligt weer een mooi stuk asfalt dat weer vele jaren meekan.
 
Hieronder enkele foto’s van ons werk.


Adres kantoor WaakSaam
Het kantoor van WaakSaam is gevestigd aan de Oude Blaauwweg 5, 1521 RN Wormerveer.
 
Vragen? Bel gratis met het servicepunt van de Provincie Noord-Holland!

Heeft u vragen of opmerkingen over onderhoud aan provinciale (vaar)wegen, bruggen of viaducten, groen of gebouwen in de Kop van Noord-Holland? Bel of mail met het Servicepunt van de provincie Noord-Holland, telefoonnummer 0800 – 0200 600 (gratis) en e-mail: servicepunt@noord-holland.nlDe werkzaamheden van de provincie zijn ook te volgen op Facebook.com/KopNoordHolland.

Aanmelden of afmelden nieuwsbrief of meer informatie over onze werkzaamheden?
Krijgt u deze nieuwsbrief doorgestuurd? U kunt de nieuwsbrief ook rechtstreeks van ons ontvangen. Meld u aan op waaksaam.com/houd-mij-op-de-hoogte. Op onze website www.waaksaam.com vindt u ook meer informatie over de werkzaamheden en kunt u nieuwsberichten teruglezen.

Wilt u deze nieuwsbrief niet meer ontvangen, dan kunt u zich afmelden via de afmeldlink rechts bovenin de nieuwsbrief.

WaakSaam

Oude Blaauwweg 5
1521 RN  Wormerveer

  M: melding@waaksaam.com
W: www.waaksaam.com
WaakSaam voert de werkzaamheden uit in opdracht van:
Provincie Noord Holland